Antena Meniu Search
x

Video În ce stare sunt cei 4 răniţi în incendiul din sectorul 5 al Capitalei. O garsonieră a sărit în aer, iar întreaga clădire s-a făcut scrum: "Am auzit o bubuitură"

Operaţiune de salvare impresionantă, azi-noapte, la Bucureşti! 80 de pompieri, medici şi paramedici şi zeci de maşini de intervenţie au înconjurat un bloc după ce o garsonieră a sărit în aer. O tânără de 18 ani şi patru bărbaţi au ajuns la spital cu arsuri grave. În urma lor, pompierii s-au chinuit două ore să stingă focul care învăluise clădirea. 

Anaida Glujdea
de Anaida Glujdea

la 11.02.2024, 19:18

Vezi și

Deflagraţia s-a produs fulgerător, într-un bloc din cartierul Giurgiului, puţin înainte de miezul nopţii. Panica s-a instalat rapid în clădirea cu 20 de garsoniere, cuprinsă imediat de un incendiu de proporţii. 24 de maşini de intervenţie de la pompieri, ambulanţă, SMURD şi Detaşamentul Special de Salvatori au mers în viteză la locul exploziei. 

Anaida Glujdea, reporter Observator: O adevărată desfășurare de forțe are loc pentru stingerea incendiului. Flăcările au fost atât de puternice, încât au cuprins și etajul inferior și mansarda. 

17 oameni au ieşit în fugă din bloc, speriaţi şi în stare de şoc. Unii au ajuns direct în ambulanţe.

Claudiu Crăciun, ISU BIF: 4 persoane au fost transportate la spital cu arsuri la membrele superioare, în diverse stadii.

Pe acelaşi subiect

Răniţii, duşi la Spitalul Bagdasar şi la Spitalul de Arşi

În funcţie de gravitatea rănilor, medicii de la ambulanţă i-au dus pe unii la Spitalul Bagdasar, iar pe alţii la Spitalul de Arşi. În urma salvărilor, pompierii şi poliţiştii au început ancheta ca să afle cauza exploziei.

Bărbat: Chiriaşul care a coborât a zis că are o butelie defectă. Am ţipat unii la alţii să iasă copii, bătrâni, ce s-a putut evacua.

Incendiul violent a distrus mare parte din bloc

Incendiul violent a distrus mare parte din bloc.

Claudiu Crăciun, ISU BIF: Întregul pod, 270 de mp şi la etajul 2, încăperile respective, ca urmare a degradării grinzilor dintre etajul 2 şi pod. 

Pompierii au scos din clădire toate buteliile pe care le-au găsit, ca să evite o nouă explozie. Ancheta va stabili cine este vinovatul care va plăti pagubele.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » În ce stare sunt cei 4 răniţi în incendiul din sectorul 5 al Capitalei. O garsonieră a sărit în aer, iar întreaga clădire s-a făcut scrum: "Am auzit o bubuitură"