Antena Meniu Search
x

Video În încercarea de a face o ciorbă la butelie, o sătmăreancă a incendiat două maşini din parcare: ''O explodat fără să apuc să fac mâncare''

A vrut o ciorbă şi s-a ales cu o pagubă de câteva zeci de mii de euro. A pățit-o pe pielea ei o femeie de 60 de ani din județul Satu Mare, în timp ce încerca să își facă de mâncare la butelie într-o parcare publică din oraş. N-a făcut nicio ciorbă: butelia a explodat şi două mașini au luat foc.

Redactia Observator
de Redactia Observator

la 23.06.2021, 20:17

Vezi și

Proprietara s-a speriat şi a cerut ajutor când a văzut vâlvătaia. Flăcările ajunseseră deja la stâlpii de înaltă tensiune şi se întindeau cu repeziciune la maşinile din parcare. Chiar ea provocase dezastrul. 

''O explodat butelia.''

Femeia, vânzătoare de legume la piaţa de vizavi de parcare, tocmai se pregătea să prepare o ciorbă după o zi de muncă. În aer liber, între cele două maşini ale familiei. Avea tot ce îi trebuie, doar focul îi mai lipsea de sub oală. 

''O explodat fără să apuc să fac mâncare, numai când am deschis-o.''

Pe acelaşi subiect

Pagubă de zeci de mii de euro

Nu a rămas numai fără cină. A pierdut şi o maşină în valoare de câteva zeci de mii de euro. O autoutilitară care îi servea şi pe post de dormitor, cumpărată în urmă cu trei zile. Nu avea bani să facă naveta 40 de kilometri până în comuna Stâna pentru a aduce zilnic legumele la piaţă. Celălalt vehicul a fost distrus parţial. 

''Şi aţi avut asigurare pe ea? 

N-a fost, n-am apucat să fac.'' 

Din fericire, nimeni nu a fost rănit în incendiu. Doar vecinii de pe stradă au avut parte de o seară agitată, în sirenele asurzitoare ale pompierilor.

''M-a speriat foarte rău. Am auzit puşcătur, cum o ieşit din maşină, o explodat.'' 

''O uitat să stingă butelia.'' 

Pentru cei de la ISU e clar. Incendiul a fost din cauza utilizării focului în spațiu deschis. Polițiștii cercetează și ei cazul.

Bianca Timiș, purtător de cuvânt ISU Satu Mare: La faţa locului s-au deplasat cinci subofiţeri cu o autoutilitară de stingere cu apă şi spumă. 

Noaptea de ieri l-a pus pe jar şi pe un tânăr Gorj, care s-a trezit că îi arde maşina în curte. Pompierii au ajuns la timp şi au salvat mare parte din autovehicul. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Obişnuiţi să vă reparaţi maşina în service-ul de la colţ de stradă?

Observator » Evenimente » În încercarea de a face o ciorbă la butelie, o sătmăreancă a incendiat două maşini din parcare: ''O explodat fără să apuc să fac mâncare''