Antena Meniu Search
x

Video Înarmaţi cu voie bună, tinerii au umplut cluburile de Ziua Naţională. Modul inedit ales de patroni ca să-şi atragă clienţii: "Este o zi specială"

Românii au sărbătorit Ziua Naţională până spre dimineaţă. În Centrul vechi din Capitală, patrioţii s-au înarmat cu voie bună şi au fost pregătiţi de distracţie. Au avut şi unde să celebreze, pentru că proprietarii localurilor s-au asigurat că spiritul românesc se simte şi în muzică, dar şi în decoraţiuni. 

de Redactia Observator

la 02.12.2023, 10:28

Vezi și

Bucureştenii nu au putut să se oprească din dans nici pe stradă, mai ales când muzica din difuzoarele localurilor a răsunat în tot Centrul Vechi.

Tânără: Am venit să sărbătoresc tradiţional, să ne distrăm, mi-am pus şi ie, dacă tot e Ziua Naţională. 

Tânăr: Am venit să sărbătoresc Ziua Naţională împreună cu prietenii mei, facem aici o horă frumoasă, că aşa e la noi, românii. Ne distrăm, cu inima ne distrăm. 

Tânără: Deja am mâncat, deci acum suntem pregătiţi şi de dans. Să vedem ce va fi prin club. Acum, putem face o horă pe orice melodie, nu-i aşa? 

Pe acelaşi subiect

Cum au ales patronii de terase să-şi atragă clienţii 

Anaida Glujdea, reporter Observator: Cei mai creativi dintre manageri, au ales să îşi atragă clienţii prin băuturi special create pentru a sărbători Ziua Naţională, sau prin degustări de mâncăruri tradiţionale.

Cristian Mădălin, manager restaurant: Este o zi specială, categoric este o zi specială şi încercăm să facem ceva extra de fiecare dată. În seara aceasta am avut şi un taraf cu muzică tradiţional românească. Ne axăm şi pe palinca noastră, bine-nţeles.

Seara trecută, vinul fiert a fost oferit gratuit pentru trecătorii înfriguraţi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Înarmaţi cu voie bună, tinerii au umplut cluburile de Ziua Naţională. Modul inedit ales de patroni ca să-şi atragă clienţii: "Este o zi specială"