Antena Meniu Search
x

Încă patru localităţi din Ilfov intră în carantină zonală timp de 14 zile

Prefectul judeţului Ilfov Daniel-Tudorel Zamfir a anunţat că alte patru localităţi, Domneşti, Pantelimon, Jilava şi Voluntari, urmează să intre în carantină zonală.

de Redactia Observator

la 20.03.2021, 14:14

- Hepta/Mediafax/Alexandru_Dobre

„Aseară, în şedinţa Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă, ca urmare a analizelor de risc transmise de către cei de la DSP şi cu avizul INSP, s-au transmis propunerile de carantină zonală pentru cele patru localităţi, Domneşti, Jilava, Pantelimon şi Voluntari. Lumea să fie conştienţă şi să ştie că trebuie să circule doar având motive bine justificate şi să aibă declaraţie pe proprie răspundere, să aibă legitimaţie de serviciu, să aibă adeverinţă de la angajator”, a declarat Daniel-Tudorel Zamfir sâmbătă, citat de news.ro.

Sub analiză atentă

Întrebat dacă ia în calcul carantinarea altor localităţi, prefectul de Ilfov a răspuns: „Toate localităţile sunt sub atentă analiză şi dacă voi primi din partea celor de la DSP propuneri cu privire la măsura carantinei zonale în alte localităţi, vom proceda în consecinţă”.

„Trebuie să conştientizăm toţi că trecem prin momente grele. De aceea trebuie să conştientizăm că trebuiesc respectate toate măsurile, să limităm la maxim circulaţia, să limităm la maxim contactele, să respectăm măsurile de distanţare astfel încât răspândirea acestui virus să fie limitată”, a adăugat Zamfir.

Oraşul Popeşti-Leordeni şi comuna Tunari din judeţul Ilfov au intrat de vineri în carantină, pentru o perioadă de 14 zile, şi anume până pe 2 aprilie, din cauza numărului mare de cazuri de infectare cu SARS-COV-2.

Citește și:

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » Încă patru localităţi din Ilfov intră în carantină zonală timp de 14 zile