Antena Meniu Search
x

Un autocar cu 40 de călători a luat foc pe DN2, în Ialomița. Pompierii au intervenit

Un incendiu a izbucnit la bordul unui autocar care transporta 40 de persoane pe DN 2. Incidentul a fost semnalat în localitatea Cotorca, din comuna Ciocârlia.

Un autocar cu 40 de călători a luat foc pe DN2, la Cotorca, în Ialomița - Captură Youtube/Reporter Buzoian

Un incendiu a izbucnit la bordul unui autocar care transporta 40 de persoane pe DN 2. Incidentul a fost semnalat în localitatea Cotorca, Județul Ialomița.

Autocarul venea de la Buzău cu destinația București, cu 40 de persoane la bord. Focul a izbucnit în localitatea Cotorca, din comuna Ciocârlia, pe DN2.

Pentru stingerea incendiului au intervenit pompierii de la Garda de Intervenţie Urziceni, iar polițiștii au blocat traficul pe ambele sensuri, pentru a preveni alte incidente.

Din fericire, cei 40 de călători au reușit să iasă la timp din autocar și nimeni nu a fost rănit în incendiu. Mașina aparține unei firme din Constanța. Pasagerii au așteptat în câmp până când un alt autocar al firmei de transport a fost trimis pentru a-i prelua și a continua drumul către București.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

VIDEO: Un autocar cu 40 de oameni a luat foc pe DN2 | Sursa: Reporter Buzoian via Youtube

Incendiul a fost stins, iar pompierii spun că, foarte probabil, cauza a fost o defecțiune tehnică. Traficul a fost grav afectat. Inițial, polițiștii au dat drumul circulației doar pe banda a doua a fiecărui sens. Traficul a fost ulterior complet reluat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi simţit discriminaţi la interviul de angajare din cauza vârstei?

Observator » Evenimente » Un autocar cu 40 de călători a luat foc pe DN2, în Ialomița. Pompierii au intervenit