Antena Meniu Search
x

Incendiu puternic la două hale din București. 16 autospeciale de pompieri au intervenit

Un puternic incendiu a izbucnit duminică după-amiază, la două hale industriale din București. Pompierii au intervenit cu 16 autospeciale.

Cristian Toteştean
de Cristian Toteştean

la 31.05.2020, 21:22

Un puternic incendiu a izbucnit duminică la două hale de pe Bulevardul Metalurgiei din București Vezi și
  • Focul a cuprins o suprafață de 1000mp.
  • O coloană de fum gros s-a ridicat în zonă.

Incendiul s-a produs pe Bulevardul Metalurgiei din Capitală. O coloană groasă de fum a fost surprinsă în filmările amator ale martorilor.

Conform pompierilor, incendiul de la cele două hale a cuprins o suprafață de aproximativ o mie de metri pătrați. Alături de 16 autospeciale, au intervenit și trei autoscări.

Pompierii au venit ulterior cu precizări:

”În legătura cu incendiul puternic declanșat in aceasta după-amiază la două hale din sudul Capitalei, pe o suprafață de 1000 de mp, facem precizarea că, potrivit estimărilor meteorologice, norul de fum din zona Bulevardul Metalurgiei se va deplasa spre zona de vest a Bucureștiului.

La aceasta oră circulația aerului se realizează din sector predominant vestic, iar vântul suflă moderat, cu viteze la rafală de până la 30 - 35 km pe oră. 

Precizăm totodată că populația Capitalei nu este sub niciun fel de pericol al expunerii la concentrații ale poluanților peste valorile limita admise. 

Reprezentantii Agenției Naționale de Protecție a Mediului București monitorizează compuși precum PM10, PM2,5, NOx, SO2 prin cele 8 stații din Rețeaua Națională de Calitate a Aerului. Deocamdată valorile stațiilor se încadrează în parametrii normali”, se afirmă într-un comunicat.

Cauzele izbucnirii focului nu au fost, pentru moment, precizate.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Incendiu puternic la două hale din București. 16 autospeciale de pompieri au intervenit