Antena Meniu Search
x

Incendiu puternic în București. O casă naţionalizată a luat foc, oamenii au sunat disperați la 112

A fost alertă, azi noapte, în centrul Capitalei. O casă naţionalizată a luat foc, iar flăcările mari au pus în pericol şi clădirile din jur. Din fericire, n-au fost victime, pentru că cei care stau acolo în chirie au reuşit să iasă la timp.

de Redactia Observator

la 29.04.2019, 09:29

Vezi și

A fost alertă, azi noapte, în centrul Capitalei. O casă naţionalizată a luat foc, iar flăcările mari au pus în pericol şi clădirile din jur. Din fericire, n-au fost victime, pentru că cei care stau acolo în chirie au reuşit să iasă la timp. Două persoane au făcut însă atac de panică şi au avut nevoie de îngrijiri medicale.

Incendiul a izbucnit în jurul orelor 23.00, pe bulevardul Lascăr Catargiu. La acea oră, în clădire se aflau opt persoane.

După ce au scăpat din foc, oamenii au sunat disperaţi la 112.

Salvatorii au scos de la etajul unu şi o butelie care putea exploda în orice moment. Pentru că exista riscul ca incendiul să se extindă şi la clădirile din jur, au fost chemate întăriri. La faţa locului au ajuns cinci autospeciale cu apă şi spumă şi o maşină de descarcerare.

Au fost două persoane au beneficiat de îngrijiri medicale, dar, ulterior, au refuzat transportul la spital.

Flăcările au distrus 200 de metri pătraţi din imobil. Pompierii verifică acum ipoteza locatarilor, pentru a vedea dacă este vorba de o mână criminală.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Incendiu puternic în București. O casă naţionalizată a luat foc, oamenii au sunat disperați la 112