Antena Meniu Search
x

Incendiu de proporţii la un centru comercial cunoscut din Bucureşti

Pompierii au intervenit în forţă, cu 9 autospeciale pentru a stinge flăcările izbucnite într-o hală de aproximativ 1000 de metri pătraţi. Din fericire, incidentul nu s-a soldat cu victime. Hala era plină cu marfă, la parter şi prevăzută cu birouri la un nivel superior.

de Redactia Observator

la 02.03.2019, 12:21

Vezi și

Pompierii au intervenit în forţă, cu 9 autospeciale pentru a stinge flăcările izbucnite într-o hală de aproximativ 1000 de metri pătraţi. Din fericire, incidentul nu s-a soldat cu victime. Hala era plină cu marfă, la parter şi prevăzută cu birouri la un nivel superior. Încă nu se ştie la ce sumă se ridică pagubele şi nici cauza producerii incendiului.

Mai multe apeluri la 112 ale locatarilor din apropierea cunoscutului complex comercial din Estul capitalei au pus pompierii în stare de alertă. Aceştia au intervenit cu 9 autospeciale şi o autoscară. În interiorul halei se aflau atât marfă, cât şi birouri, la nivelul superior, unde accesul salvatorilor a fost extrem de dificil.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Până în acest moment nu s-a estimat încă la ce sume ajung daunele materiale. Nici cauza incendiului nu a fost deocamdată stabilită, dar o anchetă este în curs. Incidentul nu s-a soldat cu victime.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că lucraţi sub calificarea dumneavoastră la locul de muncă?

Observator » Evenimente » Incendiu de proporţii la un centru comercial cunoscut din Bucureşti