Antena Meniu Search
x

Video Incendiu devastator în Ilfov. Proprietarul s-a ales cu arsuri pe faţă şi pe mâini după ce a încercat să stingă singur flăcările

Incendiu devastator aseară în Ilfov. Flăcări violente au cuprins casa unei familii din comuna Mogoşoaia. Totul ar fi pornit de la un calorifer electric, care a luat foc într-una din camere. Proprietarul s-a ales cu arsuri pe faţă şi pe mâini după ce a încercat să stingă singur flăcările.

Anaida Glujdea
de Anaida Glujdea

la 31.12.2023, 09:35

Vezi și

Alarma s-a dat cu puţin înainte de miezul nopţii. Proprietara a fost cea care a sunat la 112 imediat ce a observat fumul gros ieşind din camera fiului ei. În camera în care a luat foc caloriferul electric, nu se afla nimeni. Băiatul în vârstă de 15 ani tocmai ieșise din duş când a simțit miros de fum și şi-a alertat tatăl. Acesta din urmă a deschis uşa camerei, moment în care s-a ars la faţă şi la mâini. Bărbatul de 54 de ani a fost transportat de urgenţă la spital, unde medicii au fost nevoiţi să îl intubeze. Vecinii au chemat şi ei pompierii, speriaţi de flăcările şi fumul care se ridica la câţiva metri înălţime.

"Incendiul s-a manifestat la o casă, pe o suprafaţă de aproximativ 200 de metri pătraţi. A fost afectată în totalitate. Ne-am deplasat cu 8 autospeciale cu apă şi spumă, 2 ambulanţe, o autoscară şi o descarcerare", au comunicat pompierii. Construcţia casei s-a încheiat în urmă cu doar 3 ani. Acum, familia îşi va începe noul an în casele rudelor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Incendiu devastator în Ilfov. Proprietarul s-a ales cu arsuri pe faţă şi pe mâini după ce a încercat să stingă singur flăcările