Antena Meniu Search
x

Incendiu devastator în Sectorul 5 din Capitală. Un bloc întreg, cuprins de flăcări. Pompierii intervin

Incendiu de proportii într-un bloc din Sectorul 5 al Capitalei. Focul a pornit de la un apartament situat la etajul doi şi s-a extins până la mansarda blocului, la etajul 10. Pompierii intervin pentru lichidarea incendiului. 

Ovidiu Cojocaru
de Ovidiu Cojocaru

la 14.05.2022, 22:52

Update: Pana la acest moment bilantul este următor: 112 persoane autoevacuate, 8 asistate medical, dintre care una transportata la Spital.

În zona str. Baciului nr. 4, sector 5 a izbucnit un incendiu într-un apartament situat la etajul 2, care s-a propagat pe fațada blocului până la etajul 10. La fața locului au fost direcționați polițiști locali din candrul Poliției Locale Sector 5, iar lucrătorii din cadrul ISUBIF acționează pentru localizarea și lichidarea incendiului. Până în acest moment nu sunt informații cu privire la înregistrarea de victime omenești sau persoane evacuate din bloc.

Pentru stingerea incendiului s-a actionat din exterior utilizand autoscara.

De asemenea au fost constituite echipe de cautare-salvare a posibilelor persoane surprinse de incendiu Echipele de căutare - salvare sunt constituite la fiecare nivel. Au fost evacuate 5 victime, stabile, care au refuzat transportul la spital. 

Pe acelaşi subiect

Ştire în curs de actualizare

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Incendiu devastator în Sectorul 5 din Capitală. Un bloc întreg, cuprins de flăcări. Pompierii intervin