Antena Meniu Search
x

Incendiu puternic la grajdul cu animale al Circului Globus. Au pierit în incendiu 11 animale, printre care şi doi tigri

Un incendiul a izbucnit, joi dimineaţă, la o clădire de pe Şoseaua Petricani din Capitală. Este vorba despre un grajd pentru animale în care se află lei şi tigri. Flăcările au cuprins şi o clădire administrativă, anunţă Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti - Ilfov.

Update 7:55 - Au fost salvate următoarele animale: Şapte tigri, doi cămile, doi tăuraşi, un cal, doi ponei, un cangur, trei ogari și cateva capre. Patru pisici, doi porcușori vietnamezi, doi tigri și trei câini au pierit în flăcări sau intoxicaţi cu fum.

Un incendiul a izbucnit, joi dimineaţă, la o clădire de pe Şoseaua Petricani din Capitală. Este vorba despre un grajd pentru animale în care se află lei şi tigri. Flăcările au cuprins şi o clădire administrativă, anunţă Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti - Ilfov.

Potrivit Biroului de presă al ISU-BIF, incendiul, care se manifestă pe o suprafaţă de circa 300 mp a fost localizat.

Pompierii au solicitat prezenţa veterinarilor pentru tranchilizarea animalelor şi mutarea lor, deoarece nu există altă posibilitate de eliberare a acestora din cuşti în alte spaţii, astfel încât pompierii să intre pentru stingerea incendiului.

La faţa locului a ajuns un reprezentant al circului, care tranchilizează animalele şi se procedează totodată la mutarea acestora, transmite Agerpres.

Animalele sunt în pericol în principal din cauza fumului degajat, precizează ISU-BIF.

Apa Nova a fost solicitată să mărească presiunea pe reţeaua de hidranţi din zonă. 'Sunt probleme în identificarea hidranţilor la nivelul carosabilului din cauza zăpezii. Au fost identificaţi şi hidranţi îngheţaţi în zona respectivă', arată sursa citată.

Se intervine cu 15 autospeciale, un echipaj SMURD şi două autoscări.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Incendiu puternic la grajdul cu animale al Circului Globus. Au pierit în incendiu 11 animale, printre care şi doi tigri