Antena Meniu Search
x

INCENDIU la Bamboo: Cătălin Botezatu nu exclude o mână criminală

Designerul Cătălin Botezatu a declarat, sâmbătă, la Antena 3, că nu exclude o mână criminală în ceea ce priveşte incendiul izbucnit în clubul Bamboo şi că flăcările ar fi izbucnit într-o zonă în care nu se afla nimeni.

Vezi și

Designerul Cătălin Botezatu a declarat, sâmbătă, la Antena 3, că nu exclude o mână criminală în ceea ce priveşte incendiul izbucnit în clubul Bamboo şi că flăcările ar fi izbucnit într-o zonă în care nu se afla nimeni.

Cătălin Botezatu, despre care se știe că este acționar la Clubul Bamboo, a explicat că incendiul a pornit din stânga barului, un hol care face legătura cu un alt spațiu.

Un incendiu puternic a izbucnit, sâmbătă dimineaţă, la clubul Bamboo din Capitală. Clubul a ars în totalitate, clădirea fiind prăbuşită în cea mai mare parte.

"Se spune că a luat foc în zona bucătăriei. Nu are nicio legătură cu bucătăria, nu are nicio legătură cu o narghileaua care ar fi luat foc, că focul ar fi plecat din mijlocul clubului. În niciun caz. Focul a pornit de undeva din stânga barului, este intrarea într-un alt club, într-un ballroom să spunem. Au ars 3.000 de metri pătraţi, a ars totul. Ideea e că în acea zonă nu intra nimeni”, a adăugat el.

Designerul Cătălin Botezatu spune că nu există nereguli în privinţa documentelor Clubului Bamboo şi că acesta nu ar fi putut funcţiona dacă nu avea toate documentele la zi, el afirmând totodată că după tragedia din Colectiv s-au investit peste 100.000 de euro în noi materiale de protecţie împotriva incendiilor.

"Ieşiri de urgenţă mai multe decât aveam nevoie şi foarte largi. Când au venit pompierii, după 10 – 15 minute, nu mai aveau ce să evacueze şi oricum nu ar fi avut cum şi cu măşti şi fără măşti pentru că era fum. Nu mai aveau ce să facă. Oamenii au fost evacuaţi de personalul clubului, care a intrat cu tricourile ude la gură şi a scos oamenii de acolo”, a declarat Cătălin Botezatu, într-o intervenţie telefonică.

Botezatu a ţinut să precizeze că în clubul Bamboo nu se fumează.

"Am văzut la televizor că au spus că s-au aruncat de la etaj. Clubul Bamboo nu are etaj. S-au aruncat în lac. Nu există lac acolo, este o mlaştină de 10 centimetri acoperită de încă 10 centimetri de zăpadă. S-au aruncat în piscină. Piscina este goală. Sunt nişte aberaţii. Dacă la noi în club cineva îşi aprinde ţigara, toţi bodyguarzii merg la ei sau sunt semnalizaţi cu lasere să stingă ţigările. Există zone în care se fumează şi lume merge la fumat”, a susţinut Cătălin Botezatu.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » INCENDIU la Bamboo: Cătălin Botezatu nu exclude o mână criminală