Antena Meniu Search
x

Galerie foto Incendiu la Ferma Dacilor. Fragmente de os, trimise la analiză după finalizarea cercetării. Ar putea fi de la al optulea cadavru

Cercetarea la faţa locului după incendiul de la Ferma Dacilor s-a încheiat, însă al optulea cadavru nu a fost găsit. Procurorii prahoveni au identificat doar mai multe fragmente osoase care au fost trimise la expertiza genetică la Bucureşti, scrie news.ro.

de Redactia Observator

la 29.12.2023, 12:38

Anchetatorii de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Prahova au finalizat, joi seară, cercetarea la faţa locului în dosarul Fermei Dacilor, care a ars într-un incendiu, săptămâna aceasta. 

Anchetatorii au găsit fragmente osoase care ar putea fi de la al optulea cadavru

Al optulea cadavru nu a fost identificat, însă sub ruine au fost găsite fragmente osoase, care au fost trimise la laboratoare din Capitală pentru expertiză genetică, au declarat surse judiciare. 

Zona în care a avut loc incendiul este în continuare izolată şi păzită, nefiind permis accesul între ruinele rămase după incendiul devastator. 

Pe acelaşi subiect

Joi, cele şapte cadavre care au fost identificate au fost ridicate de către familii de la Serviciul de Medicină Legală Prahova pentru a fi înhumate.

Printre cei decedaţi se află unul dintre copiii lui Cornel Dinicu, patronul pensiunii, fiul generalului Petru Băiceanu, şef al Direcţiei Generale de Informaţii a Armatei, finul lui Dinicu, Lucian Ene, şi doi copii ai săi, dar şi o studentă în anul II la Facultatea de Sociologie şi prietenul acesteia, potrivit Agerpres.

În cauză sunt efectuate cercetări in rem sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de distrugere din culpă care a avut ca urmare un dezastru şi ucidere din culpă, informează Parchetul de pe lângă Tribunalul Prahova.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » Incendiu la Ferma Dacilor. Fragmente de os, trimise la analiză după finalizarea cercetării. Ar putea fi de la al optulea cadavru