Antena Meniu Search
x

Video Incendiu la hanul unui controversat om de afaceri din Galați. Soția acestuia acuză o mână criminală: "Soţul meu a primit nenumărate ameninţări că i se va da foc"

Un incendiu de proporţii a şters de pe faţa pământului, azi-noapte, un cunoscut han din judeţul Galaţi. Flăcările dezlănţuite au cuprins locuinţa proprietarului şi s-au extins la casa unui vecin. 15 oameni în pericol au reuşit să iasă la timp din cercul de foc. Hanul era al unui bărbat acuzat de procurori de afaceri murdare, iar soţia lui crede că incendiul este, de fapt, răzbunarea cuiva.

de Redactia Observator

la 26.11.2022, 19:31

Vezi și

Hanul Vânătorului a luat foc la câteva ore după ce se terminase o petrecere cu sute de oameni. Ajutate de vânt, flăcările s-au întins cu repeziciune.

"Azi-noapte au avut petrecere aici. Nu ştiu ce s-a întâmplat, pe la 2 noaptea s-au auzit pocnituri, probabil foc de artificii sau Dumnezeu ştie ce au avut şi, de la 3 dimineaţa, vecina de aici striga foc foc."

Hanul care a ars este al unui om de afaceri trimis în judecată anul trecut pentru că ar fi obţinut ilegal sute de mii de euro. Procurorii îl acuză de şase infracţiuni, printre care proxenetism, spălare de bani şi cămătărie. Soţia lui crede că un duşman a vrut să îl distrugă.

Soția patronului acuză o mână criminală

Pe acelaşi subiect

Silvia Suvejanu, soţia patronului localului: "Este o mână criminală, este pus, că nu avea cum să se extindă aşa de repede."

Reporter: "Aşa bănuiţi?"

Silvia Suvejanu, soţia patronului localului: "Nu bănuim, cu siguranţe este, pentru că soţul meu a primit nenumărate ameninţări că i se va da foc şi acum... asta este. Era iz de benzină."

Reporter Observator: "Sunteţi asigurată?"

Silvia Suvejanu, soţia patronului localului: "Nu, din păcate nu."

23 de pompieri au fost chemaţi de acasă să îşi ajute colegii care luptau cu incendiul uriaş. În ciuda mobilizării, hanul, construit din mult lemn, este doar amintire acum.

"Nu sunt victime din câte înţeleg, dar de salvat mare lucru nu poţi salva la aşa incendiu. E din lemn lăcuit, arde ca benzina."

Anchetatorii nu confirmă varianta focului pus intenţionat. Au descoperit că incendiul a pornit din bucătăria hanului, de la un scurt-circuit o ladă frigorifică.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Incendiu la hanul unui controversat om de afaceri din Galați. Soția acestuia acuză o mână criminală: "Soţul meu a primit nenumărate ameninţări că i se va da foc"