Antena Meniu Search
x

Video Incendiu la o şcoală din Constanţa. Peste 700 de elevi şi profesori au fost evacuaţi: un copil de 9 ani a suferit un atac de panică

Un incendiu a izbucnit, vineri dimineaţă, la o şcoală din municipiul Constanţa, pompierii intervenind cu mai multe autospeciale. Peste 700 de elevi şi profesori s-au autoevacuat din clădire.

de Redactia Observator

la 10.03.2023, 09:02

Vezi și

Potrivit ISU Constanţa, pompierii au intervenit la Şcoala 30, pentru lichidarea unui incendiu, acolo fiind trimise două maşini de stingere, o autoscară, o descarcerare, 2 autospeciale SMURD B şi o autospecială pentru victime multiple.

”Au fost evacuați 734 elevi și 24 adulți. Un elev de 9 ani a fost evaluat medical la fața locului (atac de panică), refuză transportul la UPU Constanța, a fost preluat de mamă. De asemenea, doi adulți au fost asistați de echipajele SMURD și SAJ, cu atac de panică, refuză transportul la UPU Constanța", a precizat sursa citată. Incendiul a fost stins.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că lucraţi sub calificarea dumneavoastră la locul de muncă?

Observator » Evenimente » Incendiu la o şcoală din Constanţa. Peste 700 de elevi şi profesori au fost evacuaţi: un copil de 9 ani a suferit un atac de panică