Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Incendiu la un liceu din Hunedoara. Peste 800 de elevi evacuaţi, 2 profesori duşi la spital (Video)

Un incendiu puternic a izbucnit la Colegiul Național "Iancu de Hunedoara", peste 800 de elevi şi profesori fiind evacuaţi din unitatea şcolară. Doi profesori au fost transportaţi la spital. 

de Redactia Observator

la 07.11.2018 , 11:16

Peste 800 de elevi evacuaţi la un liceu din Hunedoara, din cauza unui incendiu Incendiu la Colegiul Iancu de Hunedoara - Observator.tv

Un incendiu a izbucnit la Colegiul Național "Iancu de Hunedoara", peste 800 de elevi şi profesori fiind evacuaţi din unitatea şcolară.

Doi profesori au fost transportaţi la spital. 

Focul a izbucnit la puţin timp de la începerea cursurilor. În clădire se aflau 807 elevi şi câteva zeci de profesori. Incendiul a pornit dintr-o magazie situată la subsol. A fost o mare degajare de fum care a cuprins holurile liceului şi s-a răspândit rapid şi în clase. Au intervenit pompierii care au fost nevoiţi să utilizeze măştile de gaze.

Articolul continuă după reclamă

ISU Hunedoara precizează că intervenţia a fost foarte dificilă din cauza fumului şi vizibilităţii reduse, însă evacuarea clădirii s-a făcut rapid.

Elevii au spus că au făcut exerciţii de evacuare şi fiecare clasă a ştiut pe unde să iasă şi să se aşeze pe trenul de sport.

Pompierii cercetează cauzele care au dus la acest incendiu. Cursurile din ziua de miercuri au fost suspendate la colegiul Iancu de Hunedoara.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vă permiteţi să investiţi cel puţin 25 de lei pe zi?
Observator » Evenimente » Incendiu la un liceu din Hunedoara. Peste 800 de elevi evacuaţi, 2 profesori duşi la spital (Video)