Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Incendiu la Mall Afi Cotroceni. Toţi clienţii au fost evacuaţi de urgenţă

Un incendiu a izbucnit, în această dimineaţă, la un restaurant din Mall Afi Cotroceni, iar toţi clienţii au fost evacuaţi.

de Alin Tarnovschi

la 10.12.2019 , 12:05

Un incendiu a izbucnit, în această dimineaţă, la un restaurant din Mall Afi Cotroceni, iar toţi clienţii au fost evacuaţi.

Apelul la numărul unic de urgenţă 112 a fost dat la ora 10.00 şi anunţa că la etajul mall-ului poate fi observat un fum gros.

La faţa locului s-au deplasat mai multe autospeciale ale Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti-Ilfov, inclusiv autospeciale de stingere, echipaje de căutare-salvare şi autospeciale de descarcerare.

Vezi și

Între timp, angajaţii Mall Afi Cotroceni au reuşit să îi evacueze pe clienţi.

Pe acelaşi subiect

Potrivit unor informaţii, incendiul a izbucnit la un restaurant situat la ultimul etaj al mall-ului, iar fumul a ajuns şi în zona în care se aflau clienţii.

Incendiul a fost lichidat în scurt timp, iar pompierii au efectuat mai multe verificări pentru a putea permite accesul clienţilor în mall.

"Marți dimineață, în AFI Cotroceni a avut loc un incendiu de mici dimensiuni. Acesta s-a declanșat de la unul dintre echipamentele de pe acoperiș, fiind rapid sesizat de echipa mall-ului, fiind stins imediat prin intervenția promptă a agenților pe zona de securitate la incediu din cadrul centrului comercial.

Menționăm că incendiul nu s-a manifestat cu flacără deschisă în interiorul mall-ului, fiind doar degajări de fum preț de câteva secunde. În urma acestui eveniment, nicio persoană nu a avut de suferit. Procedura de intervenție într-o astfel de situație a fost respectată.

Pagubele materiale înregistrate nu sunt însemnate. Activitatea în AFI Cotroceni se desfășoară în mod normal la acest moment. Echipe specializate urmează să stabilească cauza producerii evenimentului", a declarat Silviu Chivereanu, Senior Marketing AFI Cotroceni.

Alin Tarnovschi Like
Întrebarea zilei
Sunteţi de acord cu introducerea votului de la 16 ani?
Observator » Evenimente » Incendiu la Mall Afi Cotroceni. Toţi clienţii au fost evacuaţi de urgenţă