Antena Meniu Search
x

Incendiul de la mall-ul din Constanța a izbucnit într-o bucătărie din zona de restaurante

Mall-ul din Constanţa, în care tavanul s-a prăbuşit acum o lună, a luat foc astăzi. Aproape două mii de oameni, turişti şi localnici, au fost la un pas de tragedie. Incendiul izbucnit într-o bucătărie din zona de restaurante a declanşat panica.

Vezi și

Mall-ul din Constanţa, în care tavanul s-a prăbuşit acum o lună, a luat foc astăzi. Aproape două mii de oameni, turişti şi localnici, au fost la un pas de tragedie. Incendiul izbucnit într-o bucătărie din zona de restaurante a declanşat panica. Fumul înecăcios a cuprins aproape tot centrul comercial, în timp ce flăcările riscau să se extindă şi la alte localuri. Pompierii au evacuat toţi clienţii şi angajaţii mall-ului deja cunoscut pentru mai multe incidente periculoase.

La orele prânzului, fumul a cuprins mall-ul plin de oameni. La ultimul etaj, echipajele de pompieri se luptau cu focul.

Incendiul a izbucnit în zona de food-court a mall ului, la un coş de evacuare a fumului, cel mai probabil necurăţat corespunzător. Când au ajuns la intervenţie, pompierii au fost nevoiţi să evacuaze pe toţi cei aflaţi în interior, aproximativ 1.500 de persoane

Anca Chiriţă, purtător de cuvânt isu Dobrogea

Au ajuns cu operativitate, au localizat şi limitat extinderea incendiului la vecinătăţi. L-au lichidat în aproximativ 20 de minute.

Până la sosirea pompierilor, angajaţii mall-ului au început evacuarea - cu ultimul etaj, unde sute de oameni luau masa.

Aproape o oră, centrul comercial a rămas închis. Agenţii de pază au supravegheat fiecare intrare.

Acelaşi mall a fost scena unor situaţii la fel de neplăcute în urmă cu doar o lună, când tavanul unui magazin a căzut peste o clientă. La câteva zile depărtare, a început să plouă în interior. Toate aceste nereguli au fost puse de mulţi pe seama faptului că centrul comerical a fost ridicat în mare grabă

La ultimul incident, o clientă a fost prinsă sub tavanul prăbuşit. Femeia a fost rănită, iar acum se consultă cu un avocat. Vrea să dea centrul comerical în judecată şi să ceară daune. Reprezentanţii mall-ului au pasat responsabilitatea către conducerea magazinului care a închiriat spaţiul.

M-am speriat tare, am crezut că mor acolo. Mi se părea că s-a prăbuşit tot mall-ul, mărturisește victima.

Alarma de incendiu a mai sunat şi în luna noiembrie a anului trecut. Atunci, focul a pornit într-un magazin, iar fumul a cuprins zona de cinema a clădirii.

Unul dintre cele mai grave cazuri a avut în 2011, la acelaşi mall. Atunci, geamul balustradei de la etajul 1 s-a prăbuşit peste o femeie de 30 de ani şi bebeluşul ei de doar nouă luni. Tânăra a fost rănită la cap.

Până la această oră, reprezentanţii mall-ului nu au vrut să comenteze incidentul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » Incendiul de la mall-ul din Constanța a izbucnit într-o bucătărie din zona de restaurante