Antena Meniu Search
x

Incendiu uriaș în Iași, chiar lângă un bloc cu locatari. Polițiștii și pompierii, disperați, au spart ușa de la intrare: "Evacuați clădirea!"

Un incendiu uriaș a izbucnit în această noapte în Iași. Din primele informații, arde un depozit cu materiale de pe strada Pantelimon Halipa, din apropierea Gării Naționale, iar flăcările se apropie amenințător de un bloc cu locatari. La fața locului au ajuns mai multe echipaje de pompieri.

Daniel Murărescu
de Daniel Murărescu

la 07.07.2020, 16:11

  • Incendiu extrem de violent la un depozit din Iași
  • Flăcările ard intens, iar fumul gros se ridică la zeci de metri
  • Mesaj RO-ALERT de avertizare: "Închideți ușile și ferestrele"

Update - Imagini surprinse la scurt timp după ce flăcările au mistuit clădirea: 

Incendiul s-a produs la un depozit de instalatii sanitare și termice din zona Plajei Nicolina, dar s-a extins și la o spălătorie auto din apropiere.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Pompieri de la mai multe detașamente s-au deplasat la fața locului și intervin inclusiv cu o macara mobilă, în încercarea de a stinge flăcările.

Circulația în zonă a fost oprită, cât timp echipajele ISU se luptă cu incendiul.

Incendiu Iași

Focul s-a extins atât de repede și de violent, încât polițiștii și pompierii sosiți la fața locului au spart ușa unui bloc, într-o încercare disperată de a alerta locatarii, chiar în timp ce scântei cădeau deasupra lor.

"Scoate oamenii din bloc!"

Bărbații au alergat pe scări și au bătut din ușă în ușă, din cauza pericolului iminent. "Evacuați clădirea, de la pompieri!".

Incendiu Iași

Deși flăcările ardeau cu intensitate, echipajele de intervenție de la ISU Iași au acționat prompt. La doar câteva secunde de la momentul în care au ajuns la fața locului, pompierii s-au instalat pe poziții.

Incendiu Iași

La fața locului au venit, pe lângă pompieri, polițiști și ambulanțieri.

incendiu depozit Iași

A fost emis și un mesaj RO-ALERT: Luați măsuri de autoprotecție. Închideți ușile și ferestrele, astupați găurile de aerisire și opriți funcționarea instalațiilor de ventilație sau climatizare.

Incendiu Iași

Fumul negru și dens s-a ridicat la zeci de metri înălțime și este vizibil din mai multe zone ale orașului.

Nu sunt informații cu privire la posibile victime, până la ora transmiterii acestei știri.

- Revenim cu amănunte - 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Incendiu uriaș în Iași, chiar lângă un bloc cu locatari. Polițiștii și pompierii, disperați, au spart ușa de la intrare: "Evacuați clădirea!"