Antena Meniu Search
x

Video Incendiu puternic în zona centrului comercial Pipera Plaza din București. Fumul dens a fost vizibil de la kilometri distanță

Un incendiu puternic a izbucnit în zona Pipera din Capitală. Din primele informații ar fi luat foc o clădire de pe lîngă centrul comercial Pipera Plaza. Mai multe echipaje de pompieri s-au indreptat la fața locului și acționează cu autospecialele. Fumul dens este vizibil de la kilometri distanță.

de Redactia Observator

la 30.05.2022, 20:18

Vezi și

Pompierii intervin, luni, petru stingerea unui incendiu produs pe acoperişul unei clădiri din Şoseaua Bucureşti Nord. "Incendiu produs pe acoperişul unei clădiri din Şoseaua Bucureşti Nord", a anunțat, luni, ISU Bucurşti-Ilfov. Sursa citată a preizat că acţionează cinci autospeciale, autoscara, dar şi echipaje SMURD. 

Din informațiile preliminare rezultă ca ard produse utilizate pentru termoizolația clădirii. Flăcările au fost localizate și nu mai există pericol de extindere.

Nu este clar, până la ora transmiterii acestei știri, ce a dus la izbucnirea flăcărilor.

Revenim cu amănunte.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Incendiu puternic în zona centrului comercial Pipera Plaza din București. Fumul dens a fost vizibil de la kilometri distanță