Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Incendiu uriaş lângă Militari Residence. Flăcările s-au extins pe 5 hectare

Flăcări uriaşe au ameninţat un cartier de blocuri şi mai multe depozite de la marginea Capitalei. Incendiul de vegetaţie s-a răspândit rapid din cauza vântului şi oamenii din zonă au luptat cum au putut cu focul până au ajuns pompierii. Doar în ultima săptămână, au fost o mie cinci sute de incendii de vegetaţie în toată ţara.

de Denisa Dicu

la 18.07.2024 , 21:45

Zeci de locuitori din zona Militari au privit cu groază focul tot mai ameninţător. Incendiul de vegetaţie, care păruse departe, se apropia vertiginos de blocuri şi de câteva depozite din cauza vântului care a înteţit flăcările. Disperaţi, oamenii au făcut ce au putut, până la venirea pompierilor.

În ultima săptămână, au fost în jur de 1.500 de incendii de vegetaţie în toată ţara

Pompierii spun ca astfel de incendii sunt foarte periculoase pentru ca se pot extinde într-un timp foarte scurt. De exemplu, incendiul din Chiajna s-a manifestat la început pe o suprafață de 2.500 de metri, insa pana la lichidare flacarile s-au extins pe 5 hectare.

Vezi și

Pompierii s-au luptat mai bine de 2 ore cu focul. "Am intervenit cu 12 autospeciale de stingere cu apă şi spumă. Incendiul a fost localizat și lichidat fără a se propaga la clădirile din împrejurimi", a declarat Ștefan Eduard, ISU București - Ilfov. Din fericire, nimeni nu a fost rănit. În ultima săptămână, au fost în jur de 1.500 de incendii de vegetaţie în toată ţara şi au fost afectate peste 7.000 de hectare de teren.

Denisa Dicu Like
Întrebarea zilei
Aţi avea încredere să cumpăraţi o locuinţă nouă cu criptomonede?
Observator » Evenimente » Incendiu uriaş lângă Militari Residence. Flăcările s-au extins pe 5 hectare