Antena Meniu Search
x

Video Incendiu violent într-o localitate din Caraş-Severin. Drumul European 70, blocat mai bine de trei ore de maşinile pompierilor

Patru case au fost cuprinse de flăcări, vineri seară, în Mehadia, o localitate din Caraş-Severin. Peste trei ore, circulaţia pe Drumul European 70 din apropiere a fost blocată de maşinile pompierilor. Coloana de autovehicule s-a întins pe mai bine de 20 de kilometri.

de Redactia Observator

la 06.03.2021, 09:22

Vezi și
  • Incendiu de proporţii într-o localitate din Caraş-Severin
  • 25 de pompieri s-au luptat cu flăcările mai bine de patru ore

Pompierii au avut o misiune dificilă, vineri noapte. O casă cu patru camere din Caraş-Severin a ars în întregime. Focul a fost atât de puternic, încât s-a extins la alte trei case din vecinătate. 

''De la ce a început? Dar nu se ştie...în 10 minute s-a extins.''

Alarma s-a dat pentru pompierii din două judeţe, iar intervenţia a fost o reală desfăşurare de forţe.

Aurelian Miloş, ISU Caraş-Severin: Am intervenit cu 5 autospeciale, 3 ale detaşamentului Caransebeş, una de la SVSU Băile Herculane şi una, în sprijin, de la detaşamentul Orşova. 

Circulaţia pe Drumul European 70 a fost oprită pentru mai bine de trei ore, după ce autospecialele pompierilor au blocat traficul. Coloana de maşini blocate s-a întins pe 20 de kilometri.  

Aurelian Miloş, ISU Caraş-Severin: Intervenţia a fost destul de dificilă din cauza cantităţii mari de materiale combustibile depozitate, în anexele din spate fiind şi multe grajduri, a fost depozitat fân. 

Incendiul s-a extins rapid şi în împrejurimi

25 de pompieri s-au luptat cu flăcările mai bine de patru ore. Focul a ajuns şi la mai multe grajduri ale gospodăriilor.

''Mi-a ars iezii, găini, grajdul...''

''A fost în partea aia, în grădină...în trei minute s-a aprins tot.''

''Patru camere, în grădină centrală, mobilierul, haine, tot!''

Pompierii au şi o primă ipoteză pentru declanşarea incendiului.

Aurelian Miloş, ISU Caraş-Severin: Din primele cercetări se pare că de la un mijloc de încălzire, o sobă şi materiale de încălzire depozitate în jurul coşului de fum. 

Din fericire, însă, nu au fost înregistrate victime omeneşti.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Evenimente » Incendiu violent într-o localitate din Caraş-Severin. Drumul European 70, blocat mai bine de trei ore de maşinile pompierilor