Antena Meniu Search
x

Incendiu violent, la o casă din localitatea Comarna. Doi bărbaţi, găsiţi carbonizaţi în locuinţă

Un incendiu a izbucnit, duminică, la o casă din localitatea Comarna, judeţul Iaşi, pompierii intervenind cu mai multe autospeciale pentru a stinge flăcările. În locuinţă au fost găsiţi carbonizaţi doi bărbaţi, consumatori de alcool, în vârstă de 55 şi 56 de ani. Cauza probabilă de producere a incendiului a fost coșul de fum neprotejat termic față de materialele combustibile.

de Redactia Observator

la 19.02.2023, 11:24

Incendiu Iaşi
Incendiu violent, la o casă din localitatea Comarna - ISU Iaşi

Potrivit ISU Iaşi, un incendiu izbucnit la o casă din localitatea Comarna a fost anunţat duminică dimineaţă, acolo fiind trimise două autospeciale de intervenţie şi stingere cu apă şi spumă, un echipaj de primă intervenţie şi un echipaj de prim ajutor calificat. 

”La sosirea forţelor şi mijloacelor la locul intervenţiei incendiul se manifesta cu flacără generalizat. Pe timpul acţiunii de stingere au fost identificate două victime, carbonizate. Victimele sunt doi bărbaţi în vârstă de 55 şi 56 de ani”, a precizat sursa citată. 

Incendiul a fost lichidat. Cauza probabilă de producere a incendiului a fost coşul de fum neprotejat termic faţă de materialele combustibile.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Incendiu violent, la o casă din localitatea Comarna. Doi bărbaţi, găsiţi carbonizaţi în locuinţă