Antena Meniu Search
x

Video Incendiu violent pe strada Vasile Lascăr din Bucureşti. O clădire veche a luat foc de sus până jos: pericol ca flăcările să se extindă

Incendiu violent în centrul Capitalei, pe strada Vasile Lascăr. O clădire veche a fost cuprinsă în totalitate de flăcări, iar pompierii au împânzit zona pentru ca focul să nu ajungă la blocurile din apropiere.

Ana Grigore
de Ana Grigore

la 10.03.2024, 19:55

Vezi și

Un incendiu puternic a izbucnit, duminică seara, la un imobil dezafectat din Sectorul 2. Incendiul se manifestă la o construcție P+1E+M, pe o suprafață de aproximativ 700 mp.

Incendiu violent în centrul Capitalei

"Pompierii se chinuie de mai bine de o oră să stingă flăcările puternice care ameninţă să se extindă şi la clădirile învecinate. Din fericire, nu vorbim despre victime până în acest moment. Focul a izbucnit de la parter şi, în doar câteva minute, s-a extins până la acoperişul clădirii", transmite Ana Grigore, reporter Observator.

"S-a realizat dispozitiv circular de intervenție, în acest moment incendiul este localizat, nu mai există posibilități de propagare la vecinătăți, se lucrează la lichidare. La fața locului intervin: 8 autospeciale de stingere ( 3 cisterne), 1 autospecială de decarcerare, 1 autospecială de intervenție și salvare la înălțime și 1 ambulanță SMURD", informează ISU.

Aici s-ar fi desfăşurat în trecut activitatea Casei de Sănătate a Municioiului Bucureşti, însă, potrivit oamenilor, în urmă cu 10 ani ar fi fost abandonată, iar în ultima perioadă era locuită de oamenii străzii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » Incendiu violent pe strada Vasile Lascăr din Bucureşti. O clădire veche a luat foc de sus până jos: pericol ca flăcările să se extindă