Antena Meniu Search
x

Începând de azi, program în două schimburi şi programări online la PERMISE. Urmăriţi IMAGINI LIVE de la ghişee

Începând de astăzi, la Serviciul Public Comunitar Regmim Permise de Conducere şi Înmatricularea Vehiculelor (SPCRPCIV) din Bucureşti şi cel din Ilfov, vor intra în vigoare o serie de schimbări care să-i ajute pe cei care vor să îşi schimbe permisul sau să înmatriculeze o maşină să nu mai fie nevoiţi să aştepte ore întregi până când ajung la ghişee.

la 28.11.2016, 09:03
Începând de azi, program în două schimburi şi programări online la PERMISE. Urmăriţi IMAGINI LIVE de la ghişee - HEPTA

Începând de astăzi, la Serviciul Public Comunitar Regmim Permise de Conducere şi Înmatricularea Vehiculelor (SPCRPCIV) din Bucureşti şi cel din Ilfov, vor intra în vigoare o serie de măsuri care să-i ajute pe cei care vor să îşi schimbe permisul sau să înmatriculeze o maşină să nu mai fie nevoiţi să aştepte ore întregi până când ajung la ghişee.

Două noutăţi importante sunt programările on-line şi faptul că pot urmări în timp real imagini cu spaţiile publice din serviciile de permise şi înmatriculări. Astfel, cetăţenii pot vedea cât este de aglomerat înainte să plece de acasă.

Camere live

Ilfov 

Pe acelaşi subiect

București - Înmatriculări 

București - Provizorii 

București - Permise 

"Cetăţenii vor putea să-şi aleagă ziua şi ora la care să depună documentele în vederea înmatriculării/transcrierii vehiculelor şi a preschimbării permiselor de conducere, prin rezervare on-line", anunţă Direcţia Regim Permise de Conducere şi Înmatricularea Vehiculelor.

Cei din Bucureşti îşi pot face programarea pe site-ul prefecturabucuresti.ro, iar cei din judeţul Ilfov pe site-ul prefecturailfov.ro. Aceştia vor avea ghişee dedicate şi nu vor fi nevoiţi să aştepte la coadă, fiind suficient să ajungă la ora stabilită.

De asemenea, cei care nu aleg această metodă pot depune documentele la celelalte ghişee însă doar în baza bonurilor de ordine care sunt în funcţiune de luni.

Ministrul Afacerilor Interne, Dragoş Tudorache, a anunţat, vineri, că pentru a nu mai fi cozi la Serviciul Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor a decis alocarea imediată a 60 de posturi suplimentare, 50 pentru Bucureşti şi 10 pentru Ilfov.

Tot de azi, se va lucra în două schimburi, de la orele 07.00 la 21.00 şi se va face programare online. Tudorache a spus că roagă cetăţenii ca de săptămâna viitoare să nu mai vină din cursul nopţii la Serviciul Permise de Conducere din Capitală.

Persoanele care vor veni la ghişee vor avea bonuri personalizate, pentru a nu lăsa loc de intermedieri făcute de unii traficanţi de bonuri. În zece zile va fi realizată procedura de achiziţie pentru un alt aparat de bonuri personalizate, cu nume, a mai spus ministrul de Interne.

Potrivit oficialilor ministerului, în primele şapte luni ale anului, au fost eliberate peste 1,1 milioane de permise de conducere, certificate de înmatriculare şi autorizaţii provizorii, însemnând cu 17% mai mult faţă de primele 7 luni ale anului trecut. 

 

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Evenimente » Începând de azi, program în două schimburi şi programări online la PERMISE. Urmăriţi IMAGINI LIVE de la ghişee