Antena Meniu Search
x

ÎNCEPE FACULTATEA! Cât costă cazarea în CĂMINELE de stat sau private din Bucureşti. Iată cele mai noi şi mai interesante oferte (FOTO)

CAZARE CĂMIN. Noul an universitar începe astăzi, 1 octombrie, aşa că majoritatea studenţilor au venit deja în Bucureşti pentru a-şi căuta cazare. Dacă nu vor să stea în chirie, studenţii aleg căminul, fie de stat ori cămin privat.

CAZARE CĂMIN. Noul an universitar începe astăzi, 1 octombrie, aşa că majoritatea studenţilor au venit deja în Bucureşti pentru a-şi căuta cazare. Dacă nu vor să stea în chirie, studenţii aleg căminul, fie de stat ori cămin privat.

CAZARE CĂMIN. În clipa de faţă, există în Bucureşti zeci de cămine de stat sau private, care îi pot primi pe tinerii studenţi, pe lângă miile de garsoniere de închiriat din Capitală.

CAZARE CĂMIN. Cele mai numeroase sunt căminele studenţeşti de stat, cu nume cunoscute ca Regie, Grozăveşti, Leu şi Agronomie -, apoi mai sunt cele ale facultăţilor particulare, cum ar fi Spiru Haret, Titu Maiorescu sau Hyperion, dar poate cele mai noi şi mai interesante oferte sunt cele private, cum ar fi campusurile Arcca - Vitan Village şi Pajura Garden, West Gate Studios din Militari sau căminul privat CARO - câteva dintre cele mai cunoscute cămine studenţeşti private din Bucureşti.

CAZARE CĂMIN. În Regie, de exemplu, există 27 de cămine studenţeşti de stat. Cele mai multe dintre ele au camere cu patru locuri şi grup sanitar la capătul culoarului sau în cameră. Căminele Universităţii Politehnice au fost renovate recent şi administratorii susţin că arată mai bine decât acum 5 ani.

CAZARE CĂMIN. Un loc de cazare costă în medie 50 euro / lună în căminele de stat, însă condiţiile, chiar dacă s-au mai îmbunătăţit în ultimii ani, rămân totuşi... de stat.

CAZARE CĂMIN. Pentru cei care vor condiţii mai bune sau poate n-au mai prins loc într-un cămin de stat şi nici nu-şi permit să închirieze o garsonieră într-un bloc vechi cu 250 de euro pe lună (plus utilităţile) o variantă de mijloc o reprezintă căminele particulare.

CAZARE CĂMIN. Este adevărat că sunt mai scumpe decât cele de stat, dar şi condiţiile sunt pe măsură şi rămân oricum sub preţul chiriilor din oraş. În plus, faţă de o astfel de cazare pe cont propriu, au marele avantaj că oferă locuri într-o comunitate studenţească, în campus, nu doar locuri pentru dormit şi atât.

Arcca Vitan Village – cazare la standard europene

CAZARE CĂMIN. Campusul Arcca Vitan Village, spre exemplu, este unul dintre aceste locuri create special pentru studenţi, pentru a răspunde nevoile lor de bază, la standarde europene, dar şi nevoilor de socializare.

CAZARE CĂMIN. Faţă de căminele de stat, de exemplu, spaţiile de cazare de aici au fost date în folosinţă în ultimii doi ani, adică sunt noi-nouţe, iar camerele sunt mobilate modern cu birou, frigider, dulap şi cuptor cu microunde.  Apoi, aici există doar camere duble, triple sau single, pentru cei care vor şi mai multă intimitate.

CAZARE CĂMIN. Toate camerele din Arcca Vitan Village au baie proprie cu cabină de duş, iar studenţii cazaţi aici au la dispoziţie săli de lectură moderne şi bucătării complet utilate.

CAZARE CĂMIN. Printre cele mai apreciate spaţii comune se numără restaurantul pentru studenţi, care arată la fel de bine ca orice loc din oraş şi unde meniul zilei (mic dejun + prânz) costă 18 lei, terenul de sport multifuncţional şi... spălătoria, unde cu 12 lei poţi spăla şi usca o maşină întreagă de rufe.

CAZARE CĂMIN. În plus, cei cazaţi în acest campus privat din Bucureşti beneficiază şi de parcare gratuită, pază 24/24 cu supraveghere video, faptul că îşi pot alege colegii de cameră, Wi-Fi gratuit, transport gratuit din campus până la staţia de metrou Dristor pe tot parcursul zilei.

CAZARE CĂMIN. Un loc în cameră triplă standard costă 117 euro / lună, iar unul în cameră dublă standard costă 152 euro / luna, sume care se plătesc lunar şi care includ chiria, utilităţile şi conexiunea internet prin cablu/Wi-Fi.

CAZARE CĂMIN. Studenţii cazaţi la Arcca Vitan Village pot opta să rămână în camere şi după ce au luat vacanţă, iar dacă vor să lucreze pe perioada verii pot găsi de lucru chiar în campus.

West Gate Studios - cel mai mare campus privat din România

CAZARE CĂMIN. Alte variante de cazare în cămine particulare sunt West Gate Studios din Militari, unde studenţii se pot caza în garsoniere pentru 200 euro / lună / garsonieră sau 240 euro / lună / garsonieră, plus utilităţile şi 60 euro service charge.

Căminul privat CARO - cazare în regim hotelier

CAZARE CĂMIN. O altă variantă de cazare în cămine studenţeşti private din Bucureşti ar fi la căminul CARO, unde un loc în cameră triplă costă 170 euro / lună, însă acesta nu este un campus studenţesc propriu-zis, ci doar o cazare în regim hotelier.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi donat mobila, hainele sau electrocasnicele pe Facebook?

Observator » Evenimente » ÎNCEPE FACULTATEA! Cât costă cazarea în CĂMINELE de stat sau private din Bucureşti. Iată cele mai noi şi mai interesante oferte (FOTO)