Antena Meniu Search
x

Începe festivalul Untold! Organizatorii au o listă întreagă de noutăţi

Aproape 350 de mii de oameni vor participa la cel mai mare festival al verii! Untold începe peste doar două zile, iar la ce-a de-a patra ediţie a evenimentului şi-au anunţat participarea aproape 200 de artişti străini şi români. 

Vezi și

Aproape 350 de mii de oameni vor participa la cel mai mare festival al verii! Untold începe peste doar două zile, iar la ce-a de-a patra ediţie a evenimentului şi-au anunţat participarea aproape 200 de artişti străini şi români. Aceştia vor evolua pe cele 10 scene de la Cluj-Napoca, însă - pentru ca distracţia să nu fie tulburată de vreun incident - organizatorii au anunţat măsuri sporite de securitate. 

În fiecare zi din cele patru de festival, peste 1000 de jandarmi, poliţişti, pompieri, voluntari, dar şi cadre medicale vor fi atenţi ca nimic să nu strice distracţia.

Participanţii sunt rugaţi să respecte câteva reguli simple. Cea mai importantă este: să se supună indicaţiilor forţelor de ordine.

Organizatorii nu au uitat nici de localnici. Pentru anul acesta, promit un impact fonic mai diminuat asupra oraşului. Iar pentru persoanele cu dizabilităţi care vor să meargă la festival au pregătit mai multe facilităţi.

Una ditre ele este transportul gratuit înspre şi de la festival. Cei care nu vor ajunge însă în Cluj-Napoca vor putea să-şi vadă artiştii preferaţi, în premieră anul acesta, în direct, online pe youtube.

Tiesto, Tujamo, Afrojack, Steve Aoki sunt doar o foarte mică parte dintre artiştii care vor asigura distracţia timp de patru zile şi patru nopţi. Armin Van Buuren va încheia luni dimineaţa programul la scena principală cu un show incendiar. Anul trecut, DJ-ul olandez a mixat peste cinci ore.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Începe festivalul Untold! Organizatorii au o listă întreagă de noutăţi