Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Incident la staţia de metrou Eroilor. Posibilă tentativă de sinucidere după ce o persoană a căzut pe calea de rulare

Incident la metroul din staţia Eroilor. Circulaţia este perturbată după ce o persoană a căzut pe şine luni la ora 13, pe linia 3 de metrou. Metrorex anunţă o posibilă tentativă de suicid.

de Redactia Observator

la 27.05.2024 , 14:59

UPDATE: Un bărbat a fost extras în viaţă de pe şine şi este conștient şi cooperant. A fost transportat la spital. Începând cu 14:16, circulația trenurilor de metrou a fost reluată în condiții normale.

"Metrorex informează că astăzi, 27.05.2024, în jurul orei 13:30, în stația de metrou Eroilor 1, linia 3, un călător a căzut în calea de rulare, posibilă tentativă de suicid. Personalul Metrorex a anunțat SMURD pentru intervenție. Conform procedurilor interne, organele abilitate împreună cu Metrorex vor deschide o ancheta de cercetare pentru a se stabili împrejurările în care s-a produs evenimentul", a anunţat Metrorex.

Vezi și
Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunt pregătite autorităţile să facă faţă potopului care se abate peste România în acest weekend?
Observator » Evenimente » Incident la staţia de metrou Eroilor. Posibilă tentativă de sinucidere după ce o persoană a căzut pe calea de rulare