Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Incidente la parada din Constanța. Două tinere din dispozitivul militarilor au leșinat

Parada militară de la Constanța a fost marcată de incidente. Două tinere care participau la paradă în dispozitivul militarilor au avut nevoie de intervenția ambulanței, după ce li s-a făcut rău.

de Redactia Observator

la 01.12.2018 , 12:10

Tinerele cărora li s-a făcut rău sunt preluate de ambulanță Incidente la Constanța: două tinere participante la paradă au avut nevoie de îngrijiri medicale - Observator

Parada militară de la Constanța a fost marcată de incidente. Două tinere care participau la paradă în dispozitivul militarilor au avut nevoie de intervenția ambulanței, după ce li s-a făcut rău.

Prima intervenție a ambulanței a fost în cazul unei eleve de la liceul militar. Tinerei i s-a făcut rău chiar în timp ce era în formația de paradă.

Fata a fost preluată de militari și de polițiști și adusă pe margine, unde a primit îngrijiri medicale.

Articolul continuă după reclamă

La scurt timp s-a produs cel de-al doilea incident în timpul paradei. Unei tinere din detașamentul ISU care lua parte la paradă i s-a făcut, de asemenea, rău.

Salvarea a intervenit din nou de urgență, tăind chiar calea unui blindat care participa la paradă. Imaginile surprinse la locul incidentului o arată mergând pe propriile picioare la ambulanță.

Parada militară de 1 decembrie de la Constanța a avut loc pe Bulevardul Alexandru Lăpușneanu, în fața Monumentului Eroilor Independenței din parcul Casei de Cultură a Sindicatelor. Tot de Ziua Națională, autoritățile locale i-au invitat pe constănțeni la porții gratuite de iahnie de fasole cu cârnați, care sunt distribuite în corturile amplasate în 5 zone din oraș.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vi se pare prea scumpă mobila românească?
Observator » Evenimente » Incidente la parada din Constanța. Două tinere din dispozitivul militarilor au leșinat