Antena Meniu Search
x

Video Inconştienţă la volan. În 10 secunde, doi şoferi din Constanţa sunt filmaţi cum încalcă regulile de circulaţie. Unul a fost la un pas de un accident frontal

România este una dintre ţările din Uniunea Europeană cu cele mai multe victime pe şosele. Zilnic, zeci de accidente rutiere se petrec pe străzile de la noi din ţară în timp ce oameni nevinovaţi îşi pierd viaţa într-o fracţiune de secundă. Cu toate acestea şoferii teribilişti îşi riscă în continuare viaţa trecând cu vederea şi nerespectând regulile de circulaţie.

Ovidiu Cojocaru
de Ovidiu Cojocaru

la 19.08.2022, 18:41

Vezi și

Asta s-a întâmplat şi în judeţul Constanţa, pe DN 39, drumul care leagă oraşul Constanţa de Mangalia, pe podul care leagă Portul Militar de Lacul Mangalia. O cameră instalată pe bordul unei maşini a surprins, la diferenţă de doar câteva secunde, doi şoferi care uită complet de regulile de circulaţie şi depăşesc sau întorc pe linie continuă, fără a se mai gândi vreo clipă la consecinţe. 

Neatenţie la volan, filmată de o cameră de bord

În imagini se observă cum un prim şofer întoarce către o benzinărie, trecând peste marcaj, iar la câteva secunde distanţă, din sens opus, un alt şofer face o depăşire periculoasă, care s-ar fi putut transforma într-o tragedie. Şoferul maşinii din care s-a filmat totul a fost însă suficient de atent şi a tras la timp de volan.

Cu doar o clipă înainte, pasagerul din maşină povesteşte cum în acel loc a avut loc un cumplit. "Aici a fost un accident....."

Drumul Naţional 39 a fost cel mai tranzitat drum în această vară, dat fiind faptul numărul mare de turişti care au mers în vacanţă pe litoral.

Material realizat cu ajutorul reporterului Observator, Andreea Filip

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Evenimente » Inconştienţă la volan. În 10 secunde, doi şoferi din Constanţa sunt filmaţi cum încalcă regulile de circulaţie. Unul a fost la un pas de un accident frontal