Antena Meniu Search
x

Video Inconştienţă totală: Copil tras cu sania de o dubă, pe un drum în Braşov

Imagini dramatice surprinse pe o stradă în Săcele, judeţul Braşov. Un copil este tras cu sania de o dubă de mai multe ori pe un drum acoperit de zăpadă.

de Monica Palade

la 22.01.2022, 17:46

Vezi și

Deşi la prima vedere poate părea o distracţie pe cinste, oricând se putea întâmpla o tragedie. În urma imaginilor apărute în spaţiul public, poliţia s-a autosesizat şi face cercetări.

Reamintim că în urmă cu doar câteva zile pe un drum forestier din Negrești Oaș, județul Satu Mare, distracţia unor tineri s-a transformat într-o tragedie, după ce colacul cu care se dădeau pe zăpadă, tras de o mașină, s-a izbit violent de copaci. Sergiu, un tânăr de 35 de ani, a murit pe loc, în timp Daniela și Patricia, ambele de 21 de ani, au ajuns în stare gravă la spital

La un moment dat, în timpul deplasării, colacul a intrat în balans, iar cei trei tineri au fost aruncați în șanțul din partea dreaptă a drumului, izbindu-se de copaci. 

Şoferul consumase alcool

Potrivit polițiștilor, șoferul care i-a tras pe tineri a fost testat cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost de 0,04 mg/l alcool pur în aerul expirat.

"La data de 19 ianuarie a.c., poliţiştii din cadrul Politiei oraș Negrești Oaș au fost sesizați cu privire la producerea unui accident, pe un drum forestier din Negrești Oaș. Din verificările efectuate la fața locului, polițiștii au constatat faptul că un bărbat, de 27 de ani, din Negrești Oaș, aflat la volanul unui autoturism, a tractatat o cameră de cauciuc, provenită de la un tractor, în care erau așezate 2 tinere, de 21 de ani, și un bărbat, de 35 de ani, toți din Negrești Oaș. În timpul deplasării, cauciucul a întrat în balans, iar cele trei persoane au fost aruncate în șanțul din partea dreapta a drumului, lovindu-se de copaci. In urma impactului a rezultatul decesul, pe loc, al bărbatului de 35 de ani și rănirea gravă a celor două tinere. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind de 0,04 mg/l alcool pur în aerul expirat. Totodată, acestuia i s-au recoltat probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei", a transmis IPJ Satu Mare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Inconştienţă totală: Copil tras cu sania de o dubă, pe un drum în Braşov