Antena Meniu Search
x

INEDIT! Acestea sunt PUNCTELE SENSIBILE pentru fiecare zodie

Fiecare zodie are câteva puncte forte, dar şi unele sensibile, pe care ar fi bine să le ocoleşti dacă nu-ţi doreşti să intri în conflicte cu acestea

Fiecare zodie are câteva puncte forte, dar şi unele sensibile, pe care ar fi bine să le ocoleşti dacă nu-ţi doreşti să intri în conflicte cu acestea

Berbec

Nativii zodiei Berbec sunt printre cei mai impulsivi şi nerăbdători dintre toate semnele zodiacale. Evită să-i provoci şi să-i „calci pe coadă“ dacă nu vrei să ai parte de o reacţie explozivă din partea lor sau dacă vrei să obţii ceva de la ei. Indiferent ce a mers prost, Berbecul va încerca să arunce vina asupra celor din jur. Încearcă să nu-l iei în serios până când nu se calmează.

Taur

Nativii acestei zodii sunt cam rigizi şi nu trebuie scoşi din rutina lor. Taurii nu acceptă uşor alte păreri, aşa că ai nevoie de multă răbdare în preajma lor. Taurii sunt mult prea prudenţi şi nu acceptă uşor schimbările de orice fel. Pentru că acţionează încet, nu sunt potriviţi să tranzacţioneze la bursă, unde totul se schimbă rapid.

Gemeni

Rutina este ultimul lucru pe care şi-l doresc nativii din zodia Gemeni. Ei sunt dornici să se implice în proiecte care-i stimulează intelectual, dar nu se pot concentra pe mai multe acţiuni în acelaşi timp. Dacă vrei să ai o relaţie bună cu un nativ din Gemeni, este bine să ştii că va fi destul de imprevizibil.

Rac

Toanele şi şantajele emoţionale sunt principalele puncte sensibile ale persoanelor născute în zodia Racului. Nu au nevoie de prea mult ca să se simtă rănite în orgoliu şi devin imediat morocănoase când lucrurile nu merg aşa cum îşi doresc.

Leu

Ego-ul extrem de sensibil şi părerea foarte bună despre sine sunt punctele sensibile ale nativilor din zodia Leului. În relaţia cu ei, încercaţi să le gâdilaţi orgoliul şi veţi obţine ceea ce vă doriţi. Flataţi-i şi evitaţi sub orice chip să-i eclipsaţi, fiindcă ei sunt „regii“. Leii au obiceiul să exagereze lucrurile şi să vorbească despre lucruri măreţe.

Fecioară

Grija pentru detalii este, în acelaşi timp, o calitate şi ă slăbiciune pentru nativii din zodia Fecioarei, fiindcă pierd din vedere imaginea de ansamblu şi pot avea multe de pierdut din acest motiv. Dacă vreţi să le faceţi pe plac, evitaţi să-i criticaţi şi să vă certaţi cu ei, iar dacă vreţi să-i enervaţi peste măsură, încercaţi să fiţi cât mai dezordonat.

Balanţă

Oferiţi-le nativilor din această zodie mai multe opţiuni şi îi veţi tulbura atât de mult, încât nu vor mai fi capabili să ia o decizie. Balanţele au obiceiul să cântărească foarte mult avantajele şi dezavantajele înainte de a lua o decizie. Ele se consideră cinstite şi justiţiare, aşa încât nu le puneţi la îndoială aceste calităţi dacă nu vă doriţi să intraţi în conflict.

Scorpion

Nativii acestei zodii se implică foarte mult în lucrurile pe care le fac şi nu renunţă uşor la cauzele pierdute, acesta fiind cel mai important punct sensibil al lor. Scorpionii nu trec uşor peste relaţiile eşuate şi nu pot fi obiectivi până când nu se distanţează de problemă. Nu este bine să ţi-i faci duşmani, fiindcă pot fi foarte răzbunători. Sarcasmul este încă unul dintre lucrurile care nu le sunt pe plac.

Săgetător

Săgetătorii pot fi adversari foarte dificili, fiindcă se schimbă foarte repede şi te dezarmează fără să realizezi. Atenţia pentru detalii şi spiritul justiţiar se numără printre punctele sensibile ale nativilor acestei zodii. De asemenea, se plictisesc imediat cum provocările iau sfârşit, iar dacă vrei să le menţii interesul, trebuie să le arăţi rezultatele/beneficiile.

Capricorn

Nativii zodiei Capricorn sunt foarte interesaţi de câştigarea unui statut. Fiind foarte materialişti, se lasă impresionaţi de cei care au reuşit în viaţă – din punct de vedere financiar. Evitaţi confruntările directe cu un Capricorn dacă nu vreţi să-i enervaţi şi agitaţi peste măsură. Îi puteţi motiva promiţându-le succes material.

Vărsător

Nativii acestei zodii sunt firi rebele şi încăpăţânate, iar aceste trăsături le atrag adesea eşecul. La ele se adaugă indolenţa legată de finanţe şi proprietăţi, care le poate crea multe probleme. În plus, sunt firi boeme şi nu tocmai responsabile, aşa încât este bine să nu te bazezi pe ei în chestiuni importante.

Peşti

Nativii acestei zodii sunt sensibili din toate punctele de vedere. Ei nu stau pe gânduri şi sar imediat în ajutorul celor care au probleme, fiind extrem de vulnerabili la dramele celor din jur. Compasiunea şi empatia sunt punctele lor sensibile. Incapacitatea de a accepta criticile de orice fel se adaugă la acestea.

SURSA: Adevărul.ro

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde preferaţi să vă cazaţi în vacanţă, la hotel sau închiriaţi un apartament?

Observator » Evenimente » INEDIT! Acestea sunt PUNCTELE SENSIBILE pentru fiecare zodie