Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Informaţii de ULTIMĂ ORĂ despre Andreea Cristea, românca rănită în atacul terorist din Londra. MESAJUL transmis de logodnicul tinerei (VIDEO)

Andreea Cristea, românca rănită în atentatul din 22 martie, din Londra, este, în continuare, în stare critică, dar stabilă, într-un spital din capitala britanică. Arhitecta în vârstă de 29 de ani, care în timpul atacului de pe Podul Westminster a căzut în Tamisa, a fost operată la cap. 

de Redactia Observator

la 03.04.2017 , 13:23

Andreea Cristea, românca rănită în atentatul din 22 martie, din Londra, este, în continuare, în stare critică, dar stabilă, într-un spital din capitala britanică. Arhitecta în vârstă de 29 de ani, care în timpul atacului de pe Podul Westminster a căzut în Tamisa, a fost operată la cap. 

Familia Andreei Cristea a transmis că tânăra are nevoie de suport financiar pentru o perioadă îndelungată, motiv pentru care o româncă a avut iniţiativa de a deschide o linie de donaţii prin intermediul unei platforme online. 

Iniţiatoarea se numeşte Nicoleta Iuliana Popa, iar logodnicul Andreei Cristea, Andrei Burnaz a garantat legitimitatea campaniei.

Articolul continuă după reclamă

„Va informez ca acea suma (3.500£) este doar suma minima pentru inceputul unei astfel de campanii. Andreea va avea nevoie de tot suportul nostru pentru o perioada indelungata, asa ca orice ajutor din partea dumneavoasta este apreciat“, a scris Andrei Burnaz, logodnicul Andreei Cristea, în susţinerea campaniei de pe justgiving.com

Pe acelaşi subiect

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Tineri şi îndrăgostiţi, Andreea şi Andrei plecaseră într-o minivacanţă la Londra pentru ziua lui. În 22 martie, pe Podul Westminster, în plin atentat, Andreea a fost spulberată de bolidul atacatorului şi proiectată în râul Tamisa.

Nouă minute a stat în apa rece, până la intervenţia salvatorilor.

A fost reperată de o patrulă pe apă, căreia i-a venit în ajutor şi comandantul unui vapor cu turişti, care făceau o plimbare pe Tamisa. 

Imediat după ce a fost scoasă din apă, a fost transportată la spital, cu răni grave. Şi Andrei a fost rănit la picior, aşa că a fost preluat şi el de medici.

Andrei a suferit o fractură la picior, dar a fost externat. În continuare, viitoarea lui soţie, Andreea, se luptă să supravieţuiască. Cei doi constănţeni sunt printre cei 40 de oameni nevinovaţi răniţi în atacul terorist revendicat de ISIS.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Evenimente » Informaţii de ULTIMĂ ORĂ despre Andreea Cristea, românca rănită în atacul terorist din Londra. MESAJUL transmis de logodnicul tinerei (VIDEO)