Antena Meniu Search
x

Informaţii de ULTIMĂ ORĂ în cazul adolescentei de 14 ani din Ploieşti, LOVITĂ CU BESTIALITATE şi umilită de alte două colege (VIDEO)

La începutul lunii, un caz de o violenţă incredibilă apărea pe reţelele de socializare. 

La începutul lunii, un caz de o violenţă incredibilă apărea pe reţelele de socializare. 

Este vorba despre materialul video în care două adolescente de 15 ani lovesc pe stradă o fată în vârstă de 14 ani cu palmele şi cu genunchii şi o umilesc, punând-o să îngenuncheze şi să le sărute mâinile. La un moment dat, după ploaia de lovituri, un tânăr o stropește pe fată cu apă.

Imaginile au stârnit revoltă în rândul opiniei publice, iat poliția, care s-a sesizat din oficiu, a întocmit în cauză un dosar penal pentru lovire sau alte violențe, tulburarea liniștii publice, dar și pentru complicitate la tulburarea liniștii publice în cazul tânărului care stropește victima cu apă. 

Eleva bătută de colege a intrat în Programul Anti Bully

La aproape o lună de la incident, fata bătută și umilită de colege a luat decizia să facă totul pentru a nu mai ajunge vreodată într-o astfel de situație. 

Printre altele, adolescenta a început antrenamentul de arte marțiale, scrie ph-online.ro.

Adolescenta își revine după șocul evenimentelor, iar una dintre hotărârile pe care le-a luat, în urma celor întâmplate, a fost să înceapă antrenamentele de arte marțiale. 

Fata a intrat în "Programul Anti Bully" și a participat deja la primul său antrenament. 

"Bullying" denumește comportamentul ostil/de excludere şi umilire a unei persoane şi nu presupune existenţa unui conflict bazat pe o problemă reală. În multe cazuri, se ajunge la violenţa fizică, aşa cum a fost cazul elevei din Ploieşti.

Ce mai puteţi citi pe OBSERVATOR.TV:

BAC PE CANICULĂ! Decizie de ULTIMĂ ORĂ luată de ministrul Educaţiei. Sunt vizaţi elevii care susţin PROBELE SCRISE la Bacalaureat

ÎNREGISTRĂRI EXPLOZIVE cu Ioana Băsescu! Fiica cea mare a fostului preşedinte, către fostul iubit: "Deschide bluza, vreau să ..."

ANUNŢ BOMBĂ! Pe cine propune Ponta în funcţia de PREMIER. "Prietenii" ştiu de ce!​

IMAGINI HALUCINANTE în trafic! Familie cu copil mic, ŞICANATĂ mai mulţi kilometri de şoferul unei dube. La un moment, din autoutilitară coboară cinci gealaţi... (VIDEO)​

REGLARE DE CONTURI în Constaţa! Un bolid de peste 130.000 de euro, FĂCUT SCRUM în toiul nopţii. Cine se află în spatele ATACULUI MAFIOT

PRIMELE IMAGINI de la Parohia preotului Pomohaci, înregistrat făcându-i AVANSURI SEXUALE sexuale unui minor! REACŢIA INCREDIBILĂ a enoriaşilor (VIDEO)

SONDAJ EXPLOZIV! Cum ar vota ACUM românii, după SCANDALUL din PSD. Datele sunt SURPRINZĂTOARE!

IMAGINI NEMAIVĂZUTE din interiorul celebrei EPAVE de la Costineşti! Un tânăr s-a aventurat cu barca în măruntaiele navei şi ce a filmat este FABULOS

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi simţit discriminaţi la interviul de angajare din cauza vârstei?

Observator » Evenimente » Informaţii de ULTIMĂ ORĂ în cazul adolescentei de 14 ani din Ploieşti, LOVITĂ CU BESTIALITATE şi umilită de alte două colege (VIDEO)