Antena Meniu Search
x

Schimbări importante la ING, începând de luni. Vor fi impuse limite pentru depunerile și retragerile de numerar

ING România şi-a anunţat clienţii că, începând de luni, 1 aprilie 2019, va limita depunerile şi retragerile de numerar, din propriile bancomate şi din bancomatele altor bănci​.

Schimbări importante la ING, începând de luni. Vor fi impuse limite pentru depunerile și retragerile de numerar - Profimedia

ING România şi-a anunţat clienţii că, începând de luni, 1 aprilie 2019, va limita depunerile şi retragerile de numerar, din propriile bancomate şi din bancomatele altor bănci​.

Astfel, de la 1 aprilie 2019, sumele maxime pentru retragerile şi depunerile de numerar de către persoanele fizice vor fi de 15.000 de lei pe zi pentru retragerile de la bancomatele ING sau bancomatele altor bănci şi 15.000 de lei pentru depunere la bancomatele ING.

Reprezentanţii băncii susţin că, în cazul în care un client va avea nevoie să retragă sau să depună o sumă mai mare de 15.000 de lei, va trebui să sune la numărul 031.406.24.64, pentru a oferi „câteva detalii” despre tranzacţie.

„În anumite situaţii (de exemplu utilizarea intensivă a operaţiunilor cu numerar şi/sau activitate redusă cu banca), chiar şi în cadrul acestor limite, pentru a putea efectua operaţiunea, va fi necesar să ne suni la numărul mai sus indicat pentru a ne furniza informaţii suplimentare”, anunţă ING, potrivit adevarul.ro.

ING a închis toate casieriile fizice

Banca menţionează că introduce aceste câteva schimbări şi măsuri de control suplimentare „pentru a reduce anumite riscuri asociate cu tranzacţiile în numerar”.

„Aceste schimbări sunt în acord cu modificările observate în comportamentul utilizării de numerar de către clienţii ING, aflat pe o tendinţă descrescătoare, dar şi cu evoluţia practicilor europene de utilizare a numerarului. Prioritatea noastră numărul unu este să îţi păstrăm întotdeauna banii în siguranţă”, potrivit ING.

La finele lunii octombrie 2018, ING a închis și ultimele casierii fizice.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde preferaţi să vă cazaţi în vacanţă, la hotel sau închiriaţi un apartament?

Observator » Evenimente » Schimbări importante la ING, începând de luni. Vor fi impuse limite pentru depunerile și retragerile de numerar