Antena Meniu Search
x

Video Înjughiată în timp ce dormea, pentru că a vrut să divorţeze. O femeie din Botoşani, în stare gravă după ce a fost atacată de soţ

A fost o adevărată desfăşurare de forţe aseară în Botoşani. Zeci de poliţişti şi mascaţi au împânzit oraşul, în căutarea unui bărbat care şi-a înjunghiat soţia. Femeia abia depusese actele de divorţ. Individul a aşteptat să adoarmă şi a înjunghiat-o de mai multe ori. A fugit, dar a fost prins în scurt timp. 

de Redactia Observator

la 10.09.2022, 19:42

Vezi și

Nu era prima dată când cei doi soţi se certau. De data asta însă, bărbatul n-a suportat faptul că soţia a cerut divorţul, aşa că a decis să se răzbune, după ce a băut ca să prindă curaj. S-a întors acasă înarmat cu un cuţit, convins că soţia lui a adormit, şi a înjunghiat-o de două ori.

Speriată de ţipete, fiica a sărit în apărarea mamei, dar a fost şi ea ameninţată. Un văr de-al fetei, care era şi el în apartament, a intervenit şi a reuşit să o scape din mâinile tatălui agresor.  

Martor: Ea era în cameră, dormea şi eu eram la bucătărie.

Reporter: Verişoara ta era în cameră şi dormea?

Pe acelaşi subiect

Martor: Da. Şi eu eram aici în bucătărie.  Am vrut să mă duc până la geam, să fumez şi am văzut. 

Mai multe ambulanţe şi echipaje de poliţie au sosit la faţa locului în scurt timp. Femeia a fost transportată de urgenţă la spital şi internată la terapie intenstivă. 

Individul a fugit desculţ prin oraş, încercând să scape de poliţie. Zeci de minute a fost căutat de poliţişti şi mascaţi. A fost găsit şi imobilizat la câteva blocuri distanţă. Încă sub efectul alcoolului, i-a luat în râs pe agenţi. 

Poliţist: Bună seara! De la Poliţie suntem, da?

Atacator: Da? 

Poliţist:  Aveţi ceva asupra dumneavoastră?

Atacator: Da.

Poliţist:  Ce aveţi? Ce aveţi asupra dumneavoastră?

Atacator: Un pistol cu bile. 

Poliţist:  Un pistol cu bile? Unde îl aveţi?  

Individul a fost dus la audieri, iar pe numele său a fost deschis un dosar penal pentru tentativă de omor. Femeia se află în continuare internată la terapie intensivă. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteți de acord ca evazioniștii sub 1 milion de euro să scape de închisoare dacă dau banii înapoi?

Observator » Evenimente » Înjughiată în timp ce dormea, pentru că a vrut să divorţeze. O femeie din Botoşani, în stare gravă după ce a fost atacată de soţ