Antena Meniu Search
x

Video Înjunghiată de fostul iubit, în propria casă. Bărbatul nu i-a iertat nici pe cei doi copii ai femeii din Botoşani

Caz şocant, într-o comună din Botoşani. O femeie a ajuns la spital în stare gravă după ce a fost înjunghiată în propria casă de către fostul concubin. La spital au ajuns şi cei doi copii ai femeii, care au sărit în ajutorul mamei lor: băiatul înjunghiat, fata - opărită cu apă clocotită. Detalii cu puternic impact emoţional. 

de Redactia Observator

la 17.12.2022, 11:56

Vezi și

Bărbatul a aşteptat lăsarea serii pentru a putea intra în casa femeii. Înarmat cu un cuţit, a atacat-o pe aceasta în timp ce dormea. Deşi înjunghiată, victima a reuşit să sune la 112. Ambulanţa şi poliţiştii au ajuns imediat la faţa locului. "Pacienta a prezentat plăgi înjunghiate în regiunea toracică posterioară şi braţ, pe partea stângă. A fost preluată de echipajul de Terapie Intensivă Mobilă, instabilă din punct de vedere hemodinamic", a declarat Ramona Guraliuc, şef UPU SMURD Botoşani.

Copiii femeii, răniţi de bărbat

Şi cei doi copii ai femeii, care au sărit să o apere pe mama lor, au devenit victime. Băiatul, în vârstă de 14 ani, s-a ales cu mai multe tăieturi pe braţ, iar sora lui, de 12 ani, a fost stropită cu apa opărită dintr-o oală. "Fetiţa prezenta arsuri de gradul I, gradul II pe gamba dreaptă şi băieţelul prezenta contuzie de umăr, pe partea stângă. Stabili ambii hemonidamic", a precizat Ramona Guraliuc, şef UPU SMURD Botoşani.

"Faţă de fostul concubin, un bărbat de 55 de ani din aceeaşi localitate, era emis un ordin de protecţie, din luna noiembrie, anul curent, ca urmare a comiterii unei infracţiuni de violenţă în familie", spune Delia Nenişcu, IPJ Botoşani. Agresorul este acum cercetat pentru comiterea infracţiunilor de tentativă de omor şi nerespectarea ordinului de protecţie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » Înjunghiată de fostul iubit, în propria casă. Bărbatul nu i-a iertat nici pe cei doi copii ai femeii din Botoşani