Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Înscrieri în clasa pregătitoare 2018. A fost publicată lista copiilor admişi. Ce se întâmplă cu micuţii care nu au fost încă înscrişi la o unitate de învăţământ

Inspectoratul Şcolar al Municipiului Bucureşti a publicat lista copiilor admişi în prima etapă a înscrierii în clasa pregătitoare 2018.

de Redactia Observator

la 05.04.2018 , 15:23

Inspectoratul Şcolar al Municipiului Bucureşti a publicat lista copiilor admişi în prima etapă a înscrierii în clasa pregătitoare 2018.

Urmează ca între 24 aprilie şi 4 mai, centralizarea şi soluţionarea de către inspectoratul şcolar a cererilor părinţilor copiilor care nu au fost încă înscrişi la vreo unitate de învăţământ.

Vezi aici LISTA copiilor admişi la înscriere în clasa pregătitoare 2018

Articolul continuă după reclamă

Calendarul etapei a II-a de înscriere la clasa pregatitoare 

  • 11 aprilie 2018 - Comunicarea, prin afisare la unitatile de invatamant si pe site-ul inspectoratului, a procedurii specifice de repartizare a copiilor pe locurile disponibile, elaborata de inspectoratul scolar.

Informarea Ministerului Educatiei Nationale de catre comisia judeteana/a municipiului Bucuresti, cu privire la procedura specifica de repartizare a copiilor pe locurile disponibile, in etapa a doua.

  • 12 aprilie – 18 aprilie 2018 - Depunerea cererii-tip de inscriere la secretariatul unitatii de invatamant aflate pe prima pozitie dintre cele trei optiuni exprimate pentru etapa a doua, de catre parintii copiilor care nu au fost cuprinsi in nicio unitate de invatamant in etapa anterioara sau care nu au participat la prima etapa.

Validarea cererilor-tip de inscriere la unitatea de invatamant aflata pe prima pozitie in optiunile privind inscrierea copiilor, scrie portalinvatamant.ro.

  • 18 aprilie - 20 aprilie 2018 - Procesarea, la nivelul unitatilor de invatamant, a cererilor-tip de inscriere depuse de parinti, aplicand procedura specifica elaborata de inspectoratul scolar, pe baza criteriilor generale si a celor specifice de  departajare, in limita locurilor disponibile.

Completarea, in aplicatia informatica, a datelor din cererile – tip de inscriere pentru candidatii admisi in aceasta etapa.

  • 23 aprilie 2018 - Afisarea la fiecare unitate de invatamant a listelor finale ale copiilor inscrisi in clasa pregatitoare.
  • 24 aprilie – 4 mai 2018 - Centralizarea si solutionarea de catre inspectoratul scolar a cererilor parintilor copiilor care nu au fost incainscrisi la vreo unitate de invatamant.

Solutionarea de catre inspectoratul scolar a oricarei alte situatii referitoare la inscrierea in invatamantul primar, avand in vedere, cu prioritate, interesul educational al copilului.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Puneţi în aplicare sfaturile primite de la specialiştii în parenting?
Observator » Evenimente » Înscrieri în clasa pregătitoare 2018. A fost publicată lista copiilor admişi. Ce se întâmplă cu micuţii care nu au fost încă înscrişi la o unitate de învăţământ