Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Inspector OPC, bătut, umilit, înjurat şi scuipat de un şofer într-o parcare din Constanţa. "Plânge copilul, ai speriat copiii!" (Video)

Scene greu de privit în parcarea unui centru comercial din municipiul Constanța. Un inspector OPC, aflat în misiune, a fost bătut, înjurat şi scuipat de un şofer, sub privirile îngrozite ale copiilor agresorului.

de Redactia Observator

la 22.12.2018 , 14:44

Scene greu de privit în parcarea unui centru comercial din municipiul Constanța. Un inspector OPC, aflat în misiune, a fost bătut, înjurat şi scuipat de un şofer, sub privirile îngrozite ale copiilor agresorului.

Totul a fost filmat chiar de inspectorul OPC, iar înregistrarea a fost postată pe Facebook.

Timp de aproape 4 minute, cât durează materialul video, inspectorul este înjurat, pălmuit şi scuipat de un şofer agresiv, care i-ar fi reproșat inspectorului că a blocat ieșirea din parcare.

Articolul continuă după reclamă

Bătaia şi umilinţa este administrată sub ochii femeii care era împreună cu şoferul agresor. Mai mult, în maşina celor doi, înmatriculată în Bucureşti, se aflau şi copii, care au început să plângă în timpul scandalului. 

Femeia a încercat de nenumărate ori să-l potolească pe şoferul furios.

"Adi, te rog frumos, urcă în maşină. Doamne Dumnezeule! Plânge copilul, s-a speriat copilul. Aoleu, s-au speriat copiii Ai speriat copiii, urcă în maşină!", se aude femeia.

Şoferul agresor urcă în maşină, dar coboară după câteva secunde şi începe să-l înjure şi să-l lovească din nou pe inspector.

Totul se întâmplă în timp ce copiii din maşina agresorului se aud cum plâng speriaţi.

Atenţie, înregistrarea conţine limbaj injurios!

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

"L-am îndrumat către medicină legală!"

Horia Constantinescu, inspectorul șef al CJPC Constanța, a anunțat că un coleg al său a fost agresat în timpul unui control efectuat la un centru comercial din municipiul Constanța.

"Unul dintre colegii mei a fost lovit și înjurat în parcare pentru că un domn imagina că trebuie să treacă peste locul în care acesta avea parcată mașina", a declarat comisarul șef adjunct al Protecției Consumatorilor Constanța, Horia Constantinescu.

"L-am îndrumat către medicină legală și în zilele următoare, în funcție de disponibilitatea colegilor din poliție să depună plângere", a menționat comisarul șef adjunct.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vi se pare prea scumpă mobila românească?
Observator » Evenimente » Inspector OPC, bătut, umilit, înjurat şi scuipat de un şofer într-o parcare din Constanţa. "Plânge copilul, ai speriat copiii!" (Video)