Antena Meniu Search
x

Un profesor din Botoşani, instructor de lupte greco-romane, acuzat că a violat o fostă elevă

Un instructor de lupte-greco romane din Botoşani e acuzat de viol. Ar fi agresat sexual o fostă elevă, care i-a cerut ajutorul. Adolescenta nu a avut curaj să se confeseze părinţilor, însă a apelat la un psiholog găsit pe Internet.

Vezi și

Un instructor de lupte-greco romane din Botoşani e acuzat de viol. Ar fi agresat sexual o fostă elevă, care i-a cerut ajutorul. Adolescenta nu a avut curaj să se confeseze părinţilor, însă a apelat la un psiholog găsit pe Internet. Care apoi, i-a căutat părinţii şi le-a semnalat cazut. Profesorul nu e de găsit - şi-a luat concediu fără plată.

Mama elevei de 15 ani îl acuză pe profesorul de sport de viol. Bărbatul - instructor de lupte greco-romane şi arbitru internaţional - ar fi agresat-o pe adolescentă într-o pădure din apropierea casei. S-ar fi întâlnit acolo după ce fata l-a rugat să o ajute să se transfere la un alt liceu. 

Totul ar fi ieşit la iveală după ce adolescenta a căutat ajutor la un psiholog. Unul găsit pe Internet. Acesta ar fi făcut tot posibilul să o găsească apoi pe mamă şi să-i semnaleze abuzul.

Directorul liceului unde profesorul a predat ani de zile a fost surprins de acuzaţii.

Pe acelaşi subiect

Directorul LPS, profesorul Ioan Huncă: "Are medalii este şi arbitru internaţional chiar nu ne-a creat nici o problemă. Şi-a luat din august concediu fără plată un an de zile a spus că are nişte probleme."

Alexandru Colbu, director adjunct la Protecţia Copilului Botoşani: "Organele de anchet s-au prezentat la sediul instituţiei noastre cu tânăra şi cu mama pentru a putea fi evaluată. tânăra avea o reticienţă în a comunica cu specialiştii."

Profesorul acuzat nu a putut fi contact pentru a oferi un punct de vedere. Poliţiştii au deschis un dosar penal. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Evenimente » Un profesor din Botoşani, instructor de lupte greco-romane, acuzat că a violat o fostă elevă