Antena Meniu Search
x

Curs valutar

12 zboruri au întârzieri de până la 40 de minute pe aeroportul Otopeni

În cursul dimineţii de marţi, 12 curse aeriene au înregistrat întîrzieri de până la 40 de minute pe aeroportul Henri Coandă din Otopeni,

de Redactia Observator

la 27.02.2018 , 10:38

12 zboruri au întârzieri de până la 40 de minute pe aeroportul Otopeni - Sursă: Observator

În cursul dimineţii de marţi, 12 curse aeriene au înregistrat întîrzieri de până la 40 de minute pe aeroportul Henri Coandă din Otopeni, generate de necesitatea degivrării aeronavelor înainte de decolare şi/sau de handlingul la sol îngreunat de condiţiile meteo, a anunţat Compania Naţională Aeroporturi Bucureşti, care administrează cele două aeroporturi ale Capitalei.

De asemenea, nicio cursă nu este anulată pe aeroportul Henri Coandă din cauza condiţiilor meteo.

”Pe Aeroportul Internaţional Henri Coandă Bucureşti şi Aeroportul Internaţional Bucureşti Băneasa Aurel Vlaicu, traficul aerian se desfăşoară în condiţii de iarnă, conform programului de zbor”, informează compania.

Articolul continuă după reclamă

Oficialii CNAB spun că pe ambele aeroporturi ale Capitalei se intervine constant cu utilaje proprii pentru a se asigura operarea în condiţii de siguranţă.

Informaţii în timp real despre situaţia zborurilor pe Aeroportul Internaţional Henri Coandă Bucureşti pot fi găsite pe pagina de internet a companiei, www.bucharestairports.ro. 

Sursă: News.ro

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Credeți că scrisul de mână are beneficii care nu pot fi înlocuite de tehnologie?
Observator » Evenimente » 12 zboruri au întârzieri de până la 40 de minute pe aeroportul Otopeni