Antena Meniu Search
x

Galerie foto Interlop căutat de poliție după ce și-a înjunghiat prietenul, pe o stradă din Târgu Jiu. Fugarul are tatuat pe ceafă un pistol mitralieră

Un tânăr în vârstă de 29 de ani, din Târgu Jiu, este căutat de polițști după ce și-a înjunghiat prietenul, pe o stradă din oraș, în noaptea de vineri spre sâmbătă. Între cei doi a izbucnit un scandal, moment în care Romică Ioan Mutu a scot un cuțit, și-a tâiat amicul și a fugit. Polițiștii roagă cetățenii să sune la 112 dacă au informații care pot duce la prinderea individului.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 25.09.2023, 19:17

Tânărul înjunghiat, în vârstă de 30 de ani, a fost operat de urgență, iar acum se află internat pe secția ATI a Spitalului Județean de Urgență Târgu Jiu. Potrivit polițiștilor din Târgu Jiu, bărbatul care l-a atacat și care este și la această liber, se numește Romică Ioan Mutu, are 29 de ani, locuiește în municipiul Târgu Jiu și, ca semn particulae, are pe ceafă un tatuaj cu un pristol mitralieră.

Poliția roagă cetățenii să ajute la prinderea fugarului

Redăm mai jos, integral, comunicatul IPJ Gorj:

"La data de 23 septembrie a.c., Poliția Municipiului Târgu Jiu a fost sesizată direct, de personalul medical, cu privire la faptul că, la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean de Urgență Târgu Jiu, s-a prezentat un bărbat, care prezenta mai multe plăgi produse prin înjunghiere. Din primele cercetări, polițiștii au stabilit că, la aceeași dată, în jurul orei 02:00, un bărbat, de 30 de ani, din municipiul Târgu Jiu, în timp ce se afla pe Bulevardul Constantin Brâncuși, din aceeași localitate, pe fondul unui conflict spontan, ar fi fost lovit cu un cuțit în zona abdominală de o persoană. Polițiștii au stabilit că victima ar fi fost lovită de un bărbat, de 29 de ani, din municipiul Târgu Jiu. 

Pe acelaşi subiect

În urma examinării medico-legale, s-a stabilit că victimei i-a fost pusă în pericol viața, motiv pentru care a fost dispusă schimbarea încadrării juridice a faptei, din lovire sau alte violențe în tentativă la infracțiunea de omor. Bărbatul căutat se numește MUTU IOAN ROMICĂ, de 29 de ani și locuiește în municipiul Târgu Jiu. 

Ca semn particular, bărbatul prezintă un tatuaj cu un pristol mitralieră pe ceafă. Rugăm cetățenii care îl văd pe bărbatul căutat să nu intervină și să apeleze numărul de urgență 112!".

Potrivit unor surse din anchetă, scandalul între Romică Mutu și amicul lui a pornit după ce au ieșit dintr-un club. Cei doi s-ar fi luat la ceartă din cauza unui ceas de lux.

- Articol realizat cu ajutorul informațiilor obținute de reporterul Observator Diana Speretoiu -

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Interlop căutat de poliție după ce și-a înjunghiat prietenul, pe o stradă din Târgu Jiu. Fugarul are tatuat pe ceafă un pistol mitralieră