Antena Meniu Search
x

Interlopul din Oradea ucis la Londra într-un accident de maşină filma cursa nebună şi se ruga de şofer: "Mai încet, te rog!"

Interlopul din Oradea care a fost ucis la Londra într-un accident de maşină filma cursa nebună şi se ruga de şofer, în direct pe facebook. Ştefan Sebastian Covăşdan a murit la spital, la doar câteva ore după ce maşina condusă de un prieten de-ai lui din Galaţi s-a făcut praf.

Interlopul din Oradea ucis la Londra într-un accident de maşină, filma cursa nebună şi se ruga de şofer: "Mai încet, te rog!"

Interlopul din Oradea care a fost ucis la Londra într-un accident de maşină filma cursa nebună şi se ruga de şofer, în direct pe facebook. Ştefan Sebastian Covăşdan a murit la spital, la doar câteva ore după ce maşina condusă de un prieten de-ai lui din Galaţi s-a făcut praf.

Şoferul a murit pe loc, iar Covăşdan a ajuns la spital în comă de gradul 4, a fost ţinut câteva ore în viaţă de aparate, dar nu a mai putut fi salvat.

Bihoreanul a publicat un video care a fost postat pe facebook chiar de interlopul orădean, care filma în direct cursa nebună din capitala britanică. Tânărul în vârstă de 31 de ani şi-a transmis ultima călătorie în direct pe Facebook. 

În filmare se vede cum maşina în care sunt cei doi goneşte pe autostradă în noapte. Pe un fundal cu manele date la maxim, cei doi vorbeau tare şi pare că sunt băuţi, înjurând des. "Covăşdan, stai la locul tău, mă", se aude cum urlă şoferul.

Pe acelaşi subiect

Orădeanul e speriat de viteza maşinii şi începe să îl avertizeze pe şofer: "Du-te mai încet, te rog!"

Şoferul nu ţine cont de rugămintea prietenului său şi din nefericire noaptea s-a sfârşit tragic pentru amândoi.

sursa video: ebihoreanul.ro

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Interlopul din Oradea ucis la Londra într-un accident de maşină filma cursa nebună şi se ruga de şofer: "Mai încet, te rog!"