Antena Meniu Search
x

Video Interlopi din clanuri celebre, paznici la cazinouri: Trebuiau să intimideze sau să bată clienții ca să renunțe la câștigurile mari

Un cunoscut lanţ de cazinouri din ţară a semănat teroare în rândul propriilor clienţi. Doi interlopi din clanuri celebre erau angajaţi să bată împătimiţii jocurilor de noroc până renunţau la câştigurile mari. Totodată, aveau şi rolul de a speria concurenţa. O astfel de scenă a ajuns în mâinile anchetatorilor care au făcut şi primele reţineri. 

Cristina Filip
de Cristina Filip

la 17.03.2023, 17:50

Vezi și

Este vorba de frații Vasile și Marian Feraru cercetați pentru aderare la grup infracțional organizat și tentativă de omor. Asta după ce au fost surprinși de camerele de supraveghere, în timp ce bat cu bestialitate un bărbat în fața unei săli de joc din Bacău.

Interlopi, paznici la cazinouri

Se întâmpla în luna mai a anului trecut, atunci când procurorii anti-mafia au destructurat una dintre cele mai mari grupări de crimă organizată din industria jocurilor de noroc. O industrie controlată de frații Doroftei, cei care dețin de astfel cel mai mare lanț de jocuri de noroc din România.

Aceștia din urmă au angajat mai mulți interlopi din clanurile Cămătaru și Corduneanu ca să intimideze concurența, să-i amenințe pe cei care voiau să deschidă săli de jocuri de noroc în apropierea celor deținute de ei, dar să-i amenințe și pe clienții care reușeau să câștige sume impresionante la păcănele în așa fel încât să nu mai plece cu banii acasă și toate sumele să rămână în industrie.

Gruparea a fost destructurată la mijlocul anuluit trecut, însă după extinderea cercetărilor au devenit suspecți și cei doi frați. Ei au fost reținuți seara trecută de procurorii DIICOT, însă Curtea de Apel București a respins cererea de a-i aresta preventiv. Ei au fost lăsați în libertate și sunt cercetați acum sub control judiciar. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Interlopi din clanuri celebre, paznici la cazinouri: Trebuiau să intimideze sau să bată clienții ca să renunțe la câștigurile mari