Antena Meniu Search
x

Video Interlopul din Gorj care şi-a împuşcat rivalul în dragoste a fost prins. Se ascundea într-o fostă balastieră

Pistolarul din Gorj, care și-a împușcat de patru ori rivalul în dragoste, a fost prins după o săptămână de când era căutat. Bărbatul s-ar fi ascuns într-o fostă balastieră din Iezureni, potrivit unor surse din anchetă. Avea asupra sa un pistol.

Diana Speretoiu
de Diana Speretoiu

la 21.07.2023, 15:42

Vezi și

Imediat după faptă, interlopul Petre Stăncioi parcă s-a evaporat. A fost căutat de oamenii legii în cavourile din cimitire, în stâne şi împrejurimi, dar nu au dus la niciun rezultat până astăzi. În disperare de cauză, poliţiştii au împânzit tot judeţul cu fotografia urmăritului. Poze cu el au fost lipite pe geamurile magazinelor, iar vânzătorii au fost instruiți ca, în cazul în care îl văd, să sune la 112 și să nu intervină. Petre Stăncioi a fost și dat în urmărire națională și în consemn la frontieră.

Bărbatul de 52 de ani a fost depistat pe marginea râului Jiu, în localitatea componentă Iezureni, din municipiul Târgu Jiu și va fi condus la audieri. Întrebat de polițiști ce făcea prin pădure, acesta le-a răspuns că se plimba. 

Ce spun oamenii legii

În urmă cu câteva minute, colegii mei l-au depistat pe bărbatul de 52 de ani, pe marginea râului Jiu, în localitatea componentă Iezureni, din municipiul Târgu Jiu.

Pe acelaşi subiect

În aceste momente bărbatul se află în custodia polițiștilor. Bărbatul va fi condus la audieri, iar după ce procurorul de caz va administra toate probele necesare în această cauză, va dispune și măsurile legale care se impun.

Bărbatul de 52 de ani era căutat încă de vinerea trecută, când l-a împușcat de patru ori pe partenerul actual al fostei sale soții, faptă pe care a comis-o chiar în ziua în care a mai primit o condamnare de 2 ani de închisoare pentru șantaj.

El a fost dat în urmărire națională și în consemn la frontieră. Polițiștii l-au căutat în mai multe locuri din județul Gorj, inclusiv la oameni care aveau legături cu acesta. Era luată în calcul inclusiv varianta ca individul să fi părăsit țara ilegal.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » Interlopul din Gorj care şi-a împuşcat rivalul în dragoste a fost prins. Se ascundea într-o fostă balastieră