Antena Meniu Search
x

Video Intervenţie dificilă pentru lichidarea ultimelor focare ale incendiului de la Glina. Ancheta va stabili de la ce a pornit focul

Autorităţile vor face mai multe anchete după incendiul de la Glina. Cercetările trebuie să stabilească de la ce a pornit incendiul, dar şi dacă firma care deţine centrul de colectare are toate autorizaţiile în regulă. A fost o intervenţie dificilă, iar pompierii muncesc fără încetare, de peste 20 de ore ca să stingă focul. 

Bogdan Dinu
de Bogdan Dinu

la 31.03.2022, 14:27

Vezi și

Pompierii se chinuie să stingă ultimele focare ale incendiului de la Glina pornit seara trecută. Este vorba despre o suprafaţă de aproape 1000 de metri pătraţi care a fost cuprinsă de flăcări. De peste 20 de ore, mai bine de 50 de pompieri se chinuie pentru a stinge incendiul, lucrează în ture.

Pompierii nu au stabilit care este cauza de la care a pornit acest incendiu. Ancheta nu poate începe până când flăcările nu sunt stinse în totalitate. De asemenea, se ia în calcul şi o anchetă a autorităţilor de mediu. Dacă se vor găsi nereguli la firma la care a izbucnit acest incendiu, proprietarul riscă să fie sancţionat. În plus, ministrul Mediului a anunţat că aşteaptă rezultatele anchetei făcute de pompieri. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » Intervenţie dificilă pentru lichidarea ultimelor focare ale incendiului de la Glina. Ancheta va stabili de la ce a pornit focul