Antena Meniu Search
x

Magdalena Şerban, femeia care ucis o tânără la metrou, rămâne încă 30 de zile în arest (Video)

Judecătorii au prelungit măsura preventivă pentru Magdalena Şerban, suspectată că a comis crima de la jumătatea lunii decembrie, în staţia de metrou Dristor.

Vezi și

Judecătorii au prelungit măsura preventivă pentru Magdalena Şerban, suspectată că a comis crima de la jumătatea lunii decembrie, în staţia de metrou Dristor. Imaginile filmate de camerele de supraveghere arată cum femeia a împins-o pe tânăra de 24 de ani în faţa trenului care se apropia.

De când a fost arestată, Magdalena Şerban a fost supusă în permanenţă unei evaluări psihiatrice, atât în Spitalul Penitenciar Jilava cât şi la Institutul Naţional de Medicină Legală. Magdalena Şerban a fost incoerentă în faţa magistraţilor care au audiat-o, dar, potrivit avocaţilor, recunoaşte fapta. În arest, femeia a fost agresivă şi cu gardienii care o păzesc, dar dacă se dovedeşte că nu avea discernământ, ea ar putea scăpa de toate acuzaţiile.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Magdalena Şerban, femeia care ucis o tânără la metrou, rămâne încă 30 de zile în arest (Video)