Antena Meniu Search
x

Victimele întunericului. Cinci răniţi, după ce o maşină s-a izbit de o căruţă nesemnalizată. Şoferul, la un pas să fie linşat

Întunericul şi lipsa vestelor refrectorizante a făcut şase victime. Cinci dintre ele, din judeţul Neamţ, se aflau într-o căruţă care a fost lovită de o maşină.

Vezi și

Întunericul şi lipsa vestelor refrectorizante a făcut şase victime. Cinci dintre ele, din judeţul Neamţ, se aflau într-o căruţă care a fost lovită de o maşină.

După accident, şoferul şi soţia lui au fost la un pas să fie linşaţi de căruţaş şi rudele acestuia. Iar un bărbat din Mehedinţi şi-a pierdut viaţa după ce ar fi traversat prin loc nepermis.

Bărbatul îşi apără fiul şi aruncă vina pe şofeul maşinii. Îl acuză că a circulat cu viteză şi a lovit în plin căruţa în care erau doi adulţi şi 3 copii. Cu toţii au ajuns la spital.

De partea celalată, şoferul, soţia lui şi martorii spun că atelajul şi oamenii erau greu de observat pe drum. Cu toate acestea, după accident, căruţaşul a sărit la bătaie.

I-au dat doi pumni în cap, i-au spart arcada. Iar acum ne-au promis viol. Erau în stare de ebrietate, povesteste sotie soferului.

Şoferul şi soţia lui se simt norocoşi că au scăpat cu viaţă. 

S-au sunat şi au venit vreo 3-4 maşini de-ale lor. Ne-au înconjurat. Noroc de oamenii de aicea, a mai declarat soţia bărbatului batut.

Un accident grav s-a produs şi pe un drum din Mehedinţi. Un bărbat de aproximativ 60 de ani şi-a găsit sfârşitul în timp ce traversa printr-un loc nepermis. Două maşini l-au lovit mortal. 

Şoferul care l-a lovit iniţial a fugit de la locul accidentului. S-a întors însă cu avocatul. 

Medicii legişti vor trebui să stabilească dacă primul sau cel de-al doilea impact i-a fost fatal bărbatul, a cărui identitate încă este necunoscută. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Victimele întunericului. Cinci răniţi, după ce o maşină s-a izbit de o căruţă nesemnalizată. Şoferul, la un pas să fie linşat