Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Inundaţii în România. Ploile şi topirea zăpezii au închis două drumuri naţionale

Inundaţii în România. Traficul rutier este blocat sau se desfăşoară cu dificultate pe anumite drumuri din ţară, din cauza apei care a inundat şoselele.

de Redactia Observator

la 14.03.2018 , 09:25

Inundaţii în România. Traficul rutier este blocat sau se desfăşoară cu dificultate pe anumite drumuri din ţară, din cauza apei care a inundat şoselele.

Update 9:00 Traficul rutier este blocat miercuri dimineaţă pe DN13C, Vânători-Cristuru Secuiesc, în judeţul Mureş, din cauza apei acumulate pe carosabil.

Infotrafic anunţă circulaţie blocată pe DN13C, Vânători-Cristuru Secuiesc, la kilometrul 1+200 de metri, din cauza apei acumulate pe şosea, pe o suprafaţă de aproximativ 30 de metri.

Articolul continuă după reclamă

Circulaţia este deviată de la intersecţia DN13C cu DN13A pe ruta DN13A Lupeni – Bălăuşeni – DN13 Bălăuşeni – Sighişoara.

Tot din cauza inundaţiilor, este închis, în judeţul Covasna, şi Drumul Naţional 10, care face legătura între Buzău şi Braşov. Traficul este deviat pe ruta DN10 Siriu-Cislău – DJ102 Cislău-Vălenii de Munte – DN1A Vălenii de Munte – Braşov.

Potrivit Prefecturii Buzău, pe DN 10 au fost instituite filtre de Poliţie la Cislău, pentru informarea şoferilor referitor la ruta disponibilă şi pentru a nu permite circulaţia către judeţul Covasna, unde au fost instituite restricţiile.

Hidrologii au emis, în această dimineaţă, o nouă avertizare cod roşu de inundaţii pentru râul Buzău, astfel că se pot produce scurgeri importante pe versanţi, torenţi, pâraie cu efecte de inundaţii şi creşteri rapide de debite şi niveluri cu depăşiri ale cotelor de pericol în judeţele Braşov, Covasna şi Buzău.

Sursa: News.ro

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Credeți că scrisul de mână are beneficii care nu pot fi înlocuite de tehnologie?
Observator » Evenimente » Inundaţii în România. Ploile şi topirea zăpezii au închis două drumuri naţionale