Antena Meniu Search
x

Ioana Condea, condusă pe ultimul drum. Tânăra a fost înmormântată acasă, într-un sicriu alb (Video)

Ioan Condea, tânăra mutilată şi băgată în comă de un proxenet român în Germania, a fost condusă pe ultimul drum. Astăzi, fata de 24 de ani a fost înmormântată în satul natal.

de Redactia Observator

la 03.04.2019, 15:07

Ioan Condea, tânăra mutilată şi băgată în comă de un proxenet român în Germania, a fost condusă pe ultimul drum. Astăzi, fata de 24 de ani a fost înmormântată în satul natal.

Cei care au cunoscut-o și iubit-o pe Ioana Condea au condus-o astăzi pe ultimul drum. 

În urma fetei a rămas un băieţel de 5 ani care abia şi-a cunoscut mama. David, născut nu cu mult înainte de plecarea Ioanei în Germania, este dat în plasament bunicii materne. 

Pe 13 ianuarie, Ioana Condea s-a stins din viaţă într-o clinică din Germania unde era îngrijită de măicuţe, însă mama ei a fost înştiinţată abia ieri, pe 23 ianuarie
Pe acelaşi subiect

Astăzi, familia Ioanei a primit un ajutor de urgență în valoare de o mie de lei din partea autorităților locale. În plus, primăria a trimis o coroană ca ultim omagiu adus tinerei. 

Ioana Condea avea 24 de ani

Ioana Condea a fost îngropată marți în baza unei adeverințe de înhumare eliberată chiar în ziua înmormântării de către primărie, scrie libertatea.ro. După traducerea și legalizarea documentelor primite de la autoritățile germane, cele din România vor elibera și certificatul de deces. 

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ioana Condea a murit după 4 ani de chin în Germania

Ioana Condea a murit pe 13 ianuarie, pe patul unui spital din Germania, după patru ani de chin.

Tânăra din Poiana Câmpina a plecat în 2014 în Germania, ademenită de o prietenă care se prostitua în bordeluri sau în stradă.

Iniţial, mama Ioanei a crezut că fiica ei lucrează într-un cămin de bătrâni, dar a realizat că lucrurile nu stau întocmai când nu a mai putut să dea de ea o lungă perioadă de timp.

Ioana a ajuns, însă, să lucreze într-un bordel, sub îndrumarea unui proxenet care îi lua banii.

Când fata a refuzat să se mai prostitueze, bărbatul a bătut-o crunt până a lăsat-o în comă. Ioana a fost găsită în stare de inconştienţă într-o cameră de motel dintr-un oraş din Germania. Era rănită la cap şi avea arsuri pe corp, inclusiv în zona intimă.

Ioana Condea nu şi-a mai revenit niciodată după bătaia primită, iar loviturile puternice de la cap au ţinut-o în comă timp de doi ani

Robert Tănase, agresorul Ioanei şi soţul prietenei care o ademenise în Germania, a fost condamnat la opt ani de închisoare.

Ioana Condea nu şi-a mai revenit niciodată după bătaia primită, iar loviturile puternice de la cap au ţinut-o în comă timp de doi ani. Pe 13 ianuarie, Ioana Condea a murit într-o clinică din Germania unde era îngrijită de măicuţe, însă mama ei a fost înştiinţată abia pe 23 ianuarie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Evenimente » Ioana Condea, condusă pe ultimul drum. Tânăra a fost înmormântată acasă, într-un sicriu alb (Video)